Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Dziwne bugi graficzne

StudzeKisiel

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Podczas gry często na jakiś ułamek sekundy pojawiają mi się różne obiekty np. rozciągnięty interfejs lola na pół monitora, to jakieś kwadraty, prostokąty, nie wiem co to jest dokładnie ponieważ pojawia się tylko na chwilę i znika. Nie mogłem tego uchwycić na screenie. Mój komputer spełnia wymagania lola. Co to może być? Tylko w lolu mam ten problem. Na starszym komputerze było ok.

fjlw0o.jpg

Opublikowano

Pewnie zle pobral Ci sie client lub masz stare sterowniki karty graficznej, choc mozliwe tez ze po prostu cos soe buguje gdys dzis byly straszne lagi na serwerach, wiele rzeczy sie zbugowalo wraz z ostatnin patchem. Sprobuj repair/ reinstall lola + sciagnij nowe stery do karty graficznej

459941400613567233746.png
By @Jowe.
Postwriter | Gold Member

Opublikowano

Aż taki tępy to nie jestem. Grałem jakieś pół roku temu i było to samo. Przestałem grać w lola i dziś znów to samo. Grałem na różnych clientach, swoich i od kolegi. To nie jest wina samego clienta. Sterowniki najnowsze, zaktualizowane.

fjlw0o.jpg

Opublikowano

To nie tylko u Ciebie występuje ten problem. U mojego kolegi jest to samo, jakieś chwilowe obiekty na ekranie. Stało się to po zaktualizowaniu Lola. Trzeba chyba będzie poczekać na kolejny update.

ezgif-com-effects.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...