Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pytanie niebieskie nicki

prosiazcek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam , mam pytanie .. mianowicie grając w wota kilkakrotnie spotkałem sie podczas gry z ludzmi o niebieskich nickach.. o co chodzi w tym ?

Znaczy ze zabił kogoś ze swojej drużyny.

@up Co ty gadasz!! Za każde obrażenia osoba poszkodowana dostaje kasę od osoby która ja skrzywdzila

1377531174-U173186.png

Opublikowano

To jest przyznawane za każdego tk? Raz przez przypadek zabiłem jednego swojego, miał tylko 5% hp. I na ile bitw to jest ?

Opublikowano

To jest przyznawane za każdego tk? Raz przez przypadek zabiłem jednego swojego, miał tylko 5% hp. I na ile bitw to jest ?

Za notoryczne i celowe tk, za przypadkowe jest tylko grzywna xp i kredytów.

76561198001815076.png
Opublikowano

Znaczy ze zabił kogoś ze swojej drużyny.

@up Co ty gadasz!! Za każde obrażenia osoba poszkodowana dostaje kasę od osoby która ja skrzywdzila

Nie w przypadku TK.

Klan W-I-R Rekrutuje !

Wymagamy co najmniej jednej IX ale dobrze by było jakby ktoś miał dyszke :) Mamy własny TS3 i świetną atmosferę . Więcej info na priv .

Opublikowano

Niebieski nick = koleś który jest daltonistą i nie odróżnia czerwonego od zielonego, proste ;)

signature@500625643@eu@34@1@110110001001001110110100110110110110100001@01111010000@pl@0.png

Aż tak słabo? :P

Opublikowano

No raczej nie daltonista bo TK.

Mój kolega uzywa zestawu kolorów dla daltonistów bo mu się podobają :D

Klan W-I-R Rekrutuje !

Wymagamy co najmniej jednej IX ale dobrze by było jakby ktoś miał dyszke :) Mamy własny TS3 i świetną atmosferę . Więcej info na priv .

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...