Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Wymagania

KaszLag

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Chciałbym zapytać, czy na moim komputerze pójdzie Battlefield ?

Procesor: Intel Pentium CPU P6100 2.00 GHz

Karta graficzna: NVIDIA GeForce 310M

Pamięć RAM: 4 gb

Windows 7

2450190357.png

Opublikowano

Rzeczywiście mi się przegrzewa, przy niektórych grach. Np. przy takim cs'ie, ale przy lepszych grach już nie, tam tylko laguje strasznie ;o I mam 2 pytania. Czym jest spowodowane to przegrzewanie, i w menadżerze urządzeń pisze mi, tak jakbym miał 2 procesory, Intel Pentium CPU P6100 2.00 GHz i pod spodem to samo. Co to znaczy ?

2450190357.png

Opublikowano

to znaczy ze masz 2 rdzenie to jest laptop tak?bo jak tak tak to dlatego ci sie przegrzewa

ja mam podobny sprzet do twojego i chodzi mi na full bez problemu ta gra nie jest wymagajaca

Opublikowano

Nie wydaje mi się, że to są 2 rdzenie (Ale nie znam się). Pytałem się; kogoś, i podobno jest to zapasowy procesor, ale tego też nie jestem pewien, dlatego pytam. Tak to laptop.

2450190357.png

Opublikowano

Intel Pentium jest słaby, sam go posiadam Intela 4; 3,4Ghz i 4gb ramu, 1gb grafiki i na średnich tylko mogę.. A jak masz 2Ghz i na Win7.. pewnie ci się przegrzewa,a wydajność w 100%?

Pentum 4 3,4 słaby?? zależy do czego kiedyś był to jeden z najwydajniejszych procesorów, ja miałem 3.0 i wszystko śmigało jak trza. Teraz mam core 2 duo 2.8 Ghz i też tylko na średnich mogę xD ram mam 8gb i graficzna 1gb. Taka jest optymalizacja tej gry niestety.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...