Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[BF3] Aim Helper - pomoc w celowaniu!

mc-isgood

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

1345546476-U274919.png

AIM HELPER

1345546499-U274919.png

1345546520-U274919.png

AimHelper - coś na zasadzie aima, gdy celujemy i strzelamy obok kogoś sam automatycznie powoli (można ustawić) przestawia celownik na głowę osoby.

1345546563-U274919.png

1. Włączamy raz runme.exe, stworzy nam się folder EA.

2. Włączamy grę

3. Podczas np. ładowania mapy albo czekając na nową rundę włączamy hacka (runme.exe)

4. Po minucie lub dwóch minutach gry klikamy NUMPAD0 - usłyszymy charakterystyczny dźwięk

5. Aby aim bym bardziej smooth(łagodny) naciskamy +++ i przytrzymujemy, a aby pomagał nam bardziej naciskamy i przytrzymujemy ------- na numpadowej klawie.

6. Powodzenia!

7. PB UNDETECTED

1345546568-U274919.png

Skan:

https://www.metascan-online.com/en/scanresult/file/542027abbc3441d888d424c9e234de37

Download:

http://speedy.sh/TMgBS/runme.exe

22 styczeń 2013, 17:52: Patched, pobierasz na własną odpowiedzialność.

Opublikowano

Miałem dźwięk ale znaczącej różnicy nie zauważyłem te + i - trzeba trzymać w czasie strzelania czy wystarczy chwile potrzymać i poprawia się skuteczność?? na PB boję się zaryzykować :)

Opublikowano

Mogę polecić bez większych ogródek, zajebista sprawa - grałem na PB i właściwie tego chyba nie idzie wykryć przez admina, czy kogoś kogo zabijemy!

WaldzioxD.png

Opublikowano

A ja boję się tego odpalić...

Mam stracha. Czy przez to mogę dostać bana? I czy bezpiecznie jest w ogóle go odpalać?

wszędzie takie głupoty piszesz odpal i dostaniesz bana zobaczysz ale kliknij przycisk wyloguj naj lepiej dla ciebie będzie.
Opublikowano

dokładnie na win7 64bit nie dziala.

Znawca!!! Genius Genius.......

@topic

Teraz sprawdzić nie mogę ale jak będę w domu to sprawdzę...... Obym bana nie dostał

Deadboy

Opublikowano

@ChEeFo2000

Ja własnie też nie chcę próbować, bo również nie chcę dostać bana. :)

On nie napisał że ''nie chce próbować czytaj uważnie poza tym jak jest ud to jak możesz dostać bana buraku ?
Opublikowano

Autor kilka chwil temu powiadomił customerów, że jest patched i będzie pracował nad zrobieniem tego UD poraz drugi. Życzmy mu wszyscy powodzenia!

Proszę zmienić tak na [Patched/Spaczowany] jak tam wolicie i zamknąć temat!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...