Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ban na serial w MTA:SA na serial

Ding

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, dostałem bana na serwerze BestPlay. Na rok, od 'administratorki' Zuzanny do 13-go stycznia 2014, do około godziny 14:00 - mam bana, przez nią nałożonego.

Wiecie może, jak go ominąć. Słyszałem, że przez wymianę dysku idzie ominąć bana.

Jeśli tak, to bardzo bym po prosił o pomoc. Dziękuje bardzo, bo mi bardzo zależy na serwerze BestPlay. :-).

bez gif

Opublikowano

ConnaS, zmienialem, i dalej nie dziala.

Mam bana na serial, nie na IP.

bez gif

Opublikowano

KURWA MAC, czy mozecie mi pomoc w koncu.

Jedna odpowiedz tylko jest, i jeszcze na dodatek zla, bo ja nie mam bana na IP, ale na serial.

A po za tym, to nie jest SAMP, ze bany sa dawanie na IP, to jest porzadny serwer BestPlay w MTA, i tam sa bany na serial ( numer seryjny komputera ) - nakladany.

MOZECIE mi kurwa mac pomoc, bo rok bez serwa, to przesada, za omijanie MUTA, ktorego mam do 28tego stycznia 2013. Przez zalozyciela ttego serwera w MTA - BP.Wielebnego.

Bana mi dala administratorka - BP.Zuzanna.

BANA OGOLNIE mam, za omijanie muta, ktorego mam nalozonego, przez BP.Wielebnego ( BP.Wielebny ).

Jest moze sposob na ominiecie bana na serial ? Jesli tak, po poprosil bym o solidna pomoc. W tej sprawie.

Watki napisalem o UB na forum, wkleil to Vice Lider mojego gangu UNL, ja jestem zwyklym czlonkiem - tego gangu.

A sa teraz, przez Wielebnego zamkniete, i nie rozpatrzone.

50062962404895294811.png

Taka mam sytuacje, ze Wielebny zamknal watki, a w ogole nie zajrzal. I nie rozpatrzyl.

Wiecie, ze mi na BestPlay - zalezy. Na tym serwie ( ktory ma w chuj duzo roznych rorociagow zainstalowanych, przez drugiego RCONA, o nicku - WUjek_analfaBEta ).

Wiecie, skad sie dowiedzialem, o zaistalowanych rurociagach, bo wszedlem na drugi komputer. Patrze, i rurociagi zaistalowane ( podczas mojego bana ). Na tym serwerze.

A mam bana, przez rok. A na forum perma. I napisalem watki, i chuja - nie rozpatrzone sa. Przez Wielebnego...

- aktualizacja postu -

bez gif

Opublikowano

UnBana dostałem dnia 25 - go stycznia 2013 roku, o godzinie 17:00. Od założyciela tego serwa - WIELEBNEGO.

Zamykam ten wątek/temat.

- Lock -

Ale chociaż dziękuje, za tą jedną odpowiedź. Od ConnaSa.

- Rozpatrzone -

bez gif

Opublikowano

Nie spinaj się tak nikt ci nie pomagał bo lepiej jest dostać UB niż omijać bana ... Bo jak byś wbił z banem na koncie dostałbyś bana bez możliwości dostania UB ...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...