Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem przenoszenie

DavMine

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema :D

mam problem otóż nie mogę nic przenosić na komputerze nw dlaczego niech ktoś pomoże posiadam xp dam dwa limity like jeden dzisiaj drugi jutro

4kbucl.png
Opublikowano

o to chodzi że nic nie mogę przenieść ani folderów ani niczego np trzymam myszką jakiś folder i chce przenieść a folder ani drgnie

4kbucl.png
Opublikowano

zapytaj naszych ekspertów bo to chyba wirus

a jak nie chcesz pytać to chyba tylko format

przepraszam źle przeczytałem treść.

;)
Opublikowano

Ze wszystkimi folderami i plikami tak jest ? Może jakiś program/proces to blokuje ? Spróbuj wszystkie procesy zbędne wywalić, potem zresetuj explorer.exe (wyłącz i włącz)

Jak nie zadziała to całkiem możliwe że jakiś wir tam siedzi.

Opublikowano

a choć słowo napisałeś co się dzieje jak próbujesz przenieść, bo nic nie widzę by było napisane

zero informacji co za system, antywirus itp !

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

licznik-54-96732-stat.png

Opublikowano

@up

normalnie przenieść trzymam lewy klawisz myszy na folderze i próbuje przenieść np do innego folderu to nie moge rozumisz

4kbucl.png
Opublikowano

@up

masz to i powiedz co tu nie potrzebne i co wyłączyć istalował mi się sony vegas 10 to na to nie patrz masz ss :

28a02nc.jpg

34hto4p.jpg

w1zkwh.jpg

4kbucl.png
Opublikowano

Czyżby usuwałeś już kiedyś infekcje Sality ?

Bo tu nadal widnieje usługa Sality ,ale jest w stanie Stopped .

DRV - File not found [Kernel | On_Demand | Stopped] -- C:\WINDOWS\system32\drivers\lkqnqs.sys -- (amsint32)

Zabrakło 2 loga Extras bo nie zaznaczyłeś rejestr skan dodatkowy na użyj filtrowania.

1364047611-U477327.png

STOP komentarzom typu: "AMD to gówno"! Zanim coś napiszesz, to pomyśl jak odbiorą to inni !

Nie pisać mi na PW w sprawach pomocy od tego macie dział komputery!!!

I nie pomagam na PW!

gardenscapes cheats

bakery story 2 cheat

Opublikowano

Masz tu logi Extras i powiedz na czym stoje i co zrobić :D daje teraz 3 limity like bo i tak mi nie są potrzebne

http://speedy.sh/WvwEm/Extras.rar

4kbucl.png
Opublikowano

Pytam się czy usuwałeś Sality kiedyś ?

Bo w logach widać autoryzacje ipsec w zaporze:

[HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Services\SharedAccess\Parameters\FirewallPolicy\StandardProfile\AuthorizedApplications\List]
"%windir%\system32\sessmgr.exe" = %windir%\system32\sessmgr.exe:*:enabled:@xpsp2res.dll,-22019 -- (Microsoft Corporation)
"%windir%\Network Diagnostic\xpnetdiag.exe" = %windir%\Network Diagnostic\xpnetdiag.exe:*:Enabled:@xpsp3res.dll,-20000 -- (Microsoft Corporation)
"C:\Program Files\uTorrent\uTorrent.exe" = C:\Program Files\uTorrent\uTorrent.exe:*:Enabled:µTorrent
"D:\full\sof2mp.exe" = D:\full\sof2mp.exe:*:Disabled:sof2mp
"C:\Program Files\Search Results Toolbar\Datamngr\SRTOOL~1\dtUser.exe" = C:\Program Files\Search Results Toolbar\Datamngr\SRTOOL~1\dtUser.exe:*:Enabled:Search-Results Toolbar DTX Broker -- (APN LLC)
"C:\Documents and Settings\Użytkownik\Pulpit\hamachi-2-ui.exe" = C:\Documents and Settings\Użytkownik\Pulpit\hamachi-2-ui.exe:*:Enabled:ipsec
"C:\Documents and Settings\All Users\Dane aplikacji\Browser Manager\2.3.796.11\{16cdff19-861d-48e3-a751-d99a27784753}\browsemngr.exe" = C:\Documents and Settings\All Users\Dane aplikacji\Browser Manager\2.3.796.11\{16cdff19-861d-48e3-a751-d99a27784753}\browsemngr.exe:*:Enabled:ipsec
"C:\PROGRA~1\SEARCH~1\Datamngr\DATAMN~1.EXE" = C:\PROGRA~1\SEARCH~1\Datamngr\DATAMN~1.EXE:*:Enabled:ipsec -- (Bandoo Media Inc)
"C:\WINDOWS\system32\ctfmon.exe" = C:\WINDOWS\system32\ctfmon.exe:*:Enabled:ipsec -- (Microsoft Corporation)
"C:\WINDOWS\Explorer.EXE" = C:\WINDOWS\Explorer.EXE:*:Enabled:ipsec -- (Microsoft Corporation)
"C:\WINDOWS\RTHDCPL.EXE" = C:\WINDOWS\RTHDCPL.EXE:*:Enabled:ipsec
"C:\Program Files\Common Files\Adobe\ARM\1.0\AdobeARM.exe" = C:\Program Files\Common Files\Adobe\ARM\1.0\AdobeARM.exe:*:Enabled:ipsec
"C:\Program Files\AVG Secure Search\vprot.exe" = C:\Program Files\AVG Secure Search\vprot.exe:*:Enabled:ipsec
"C:\Program Files\Common Files\Java\Java Update\jusched.exe" = C:\Program Files\Common Files\Java\Java Update\jusched.exe:*:Enabled:ipsec
"C:\Program Files\NVIDIA Corporation\nView\nwiz.exe" = C:\Program Files\NVIDIA Corporation\nView\nwiz.exe:*:Enabled:ipsec
"C:\Program Files\AVG Secure Search\ROC_roc_ssl_v12.exe" = C:\Program Files\AVG Secure Search\ROC_roc_ssl_v12.exe:*:Enabled:ipsec
"C:\Documents and Settings\Użytkownik\Ustawienia lokalne\Dane aplikacji\Torch\Plugins\Torrent\TorchTorrent.exe" = C:\Documents and Settings\Użytkownik\Ustawienia lokalne\Dane aplikacji\Torch\Plugins\Torrent\TorchTorrent.exe:*:Enabled:Torch Torrent -- (Torch Media Inc.)

1364047611-U477327.png

STOP komentarzom typu: "AMD to gówno"! Zanim coś napiszesz, to pomyśl jak odbiorą to inni !

I nie pomagam na PW!

gardenscapes cheats

bakery story 2 cheat

Opublikowano

Uruchom OTL i w oknie Własne opcje skanowania wklej :

:OTL

DRV - File not found [Kernel | On_Demand | Stopped] -- C:\WINDOWS\system32\drivers\lkqnqs.sys -- (amsint32)
DRV - File not found [Kernel | On_Demand | Stopped] -- C:\WINDOWS\system32\drivers\EagleXNt.sys -- (EagleXNt)
O6 - HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\policies\System: dontdisplaylastusername = 0
O6 - HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\policies\System: legalnoticecaption =
O6 - HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\policies\System: legalnoticetext =
O6 - HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\policies\System: shutdownwithoutlogon = 1
O6 - HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\policies\System: undockwithoutlogon = 1
O6 - HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\policies\System: EnableLUA = 0
O3 - HKLM\..\Toolbar: (no name) - {D0F4A166-B8D4-48b8-9D63-80849FE137CB} - No CLSID value found.
O3 - HKLM\..\Toolbar: (no name) - 10 - No CLSID value found.
O18 - Protocol\Handler\ipp - No CLSID value found
O18 - Protocol\Handler\msdaipp - No CLSID value found

:Files

netsh firewall reset /c

:Commands
[emptytemp]
[resethosts]

I klik na wykonaj skrypt .

Zatwierdź restart komputera i pokazujesz log z usuwania .

1364047611-U477327.png

I nie pomagam na PW!

gardenscapes cheats

bakery story 2 cheat

Opublikowano

dobra zrobiłem to i wyskoczył mi jakiś pierdolony znaczek przed startem kompa dobra spoko kliknołem enter i włączył się komp i ten log mam nadzieje że nic mi się nie stanie z kompem

http://speedy.sh/CdTZb/01212013-194635.rar

i tak nic to nie pomogło

4kbucl.png
Opublikowano

To raczej nie jest wina malware .

Wejdź w msconfig i w zakładce uruchamianie zrób wszystkie ssy .

1364047611-U477327.png

I nie pomagam na PW!

gardenscapes cheats

bakery story 2 cheat

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...