Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Dobry itemek czy aura G ?

lechu228

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć. Otóż mam do wydania na serwerze eteor 800kk.

Posiadam wojownika body 50lvl z raczej dobrym eq :

-fms+9 śr 42%kd+4

-smocza+9 2k hp 5b kd+4

-żelek+9 5b 20% dt

-ebo+9

-branzy aktualnie brak

-kozaki+9 2k hp

-złoty naszyjnik 2k hp + 7

-dzik wojenny

-skille berek m5 aura m5

1.Mam do wydania 800kk i nie wiem co z nimi zrobić, kupić jakąś dobrą bransoletę ? czy zwyczajna 2k hp wystarczy ? a może wbić 61 lvl i kupić sokoła,boga 5b ? czy wbić ten 54 lvl dobić skille x3 M i zarabiać ? a może za całość kupić ku aura i wbić ją na G ? aura na eteorze 1szt-7-9kk

Co proponujecie ? wbijać 54 lvl i robić aurę G i kupić byle jaką bransoletę 2k hp ? wbić 61 lvl kupić boga/sokoła 5b i męczyć się później ze skillami ? czy stać na tym lvlu zarabiać i wbijać aure na G ?

Ps. Czy z tym eq i buffem 27% dam radę na lordzie, metkach śmierci, red lesie i mordu w dt ?

zaznaczcie to prawym przyciskiem myszy i da się to odczytać ;)

Opublikowano

Jak dajesz radę na tym lvl spokojnie expić, to dobij ten 61 i wtedy sokola + boga itd.

Opublikowano

1. Dobrze by było już kupić tą boga, bo niedługo będą łączone servery i cena na pewno podskoczy. Rób przy okzaji, skille...

2. Kup Boga albo Sokola i rób skille.

3. Wydaje mi się że nie będzie, większego problemu z lordem

Jeżeli masz jakiś problem i będę ci w stanie pomóc zapraszam na PW.   B) 

Opublikowano

Skile to podstawa, więc na początek inwestuj w to co Ci nigdy nie zniknie.

Jeżeli ekwipunku nie odda też mu nie zniknie:)

A co do pytań Twoich to ja bym zrobił sobie dropka i sam dropił te KU Aura itd. a kwotę którą masz przeznaczył na Boga i Sokoła + Byle jaka bransoletka ;D

Opublikowano

chłopie ...

Zanim wbijesz aurę to troche minie -.-

Z m1 do g1 trzeba około 250 KU przeczytać, czyli za 800kk nie wbijesz aury G :> możliwe, że m6/m7, a to jest połowa sukcesu.

Wbij 54 czytaj skille i jednocześnie zarabiaj na eq.

Opublikowano

wbijaj 61 lv.

1.Dobry drop z metkow 65

2.Metki 55 tez masz z nich drop.

3.MEtki 75-80 ladnie sie bije bo masz wiecej defa.

Moim zdaniem wbijaj ten 61 lv

Opublikowano

Cześć. Otóż mam do wydania na serwerze eteor 800kk.

Posiadam wojownika body 50lvl z raczej dobrym eq :

-fms+9 śr 42%kd+4

-smocza+9 2k hp 5b kd+4

-żelek+9 5b 20% dt

-ebo+9

-branzy aktualnie brak

-kozaki+9 2k hp

-złoty naszyjnik 2k hp + 7

-dzik wojenny

-skille berek m5 aura m5

1.Mam do wydania 800kk i nie wiem co z nimi zrobić, kupić jakąś dobrą bransoletę ? czy zwyczajna 2k hp wystarczy ? a może wbić 61 lvl i kupić sokoła,boga 5b ? czy wbić ten 54 lvl dobić skille x3 M i zarabiać ? a może za całość kupić ku aura i wbić ją na G ? aura na eteorze 1szt-7-9kk /Wbij ten 61 i potem i kup tą boga i sokolą , a potem od 70 zacznij zarabiać

2.Co proponujecie ? wbijać 54 lvl i robić aurę G i kupić byle jaką bransoletę 2k hp ? wbić 61 lvl kupić boga/sokoła 5b i męczyć się później ze skillami ? czy stać na tym lvlu zarabiać i wbijać aure na G ?Od 70 lvla zacznij zacznij robić skille

Ps. Czy z tym eq i buffem 27% dam radę na lordzie, metkach śmierci, red lesie i mordu w dt ?Buffa zrób po 30%+ , a no lordzie dasz rade i na metinach do 75 lvla dasz rade

zaznaczcie to prawym przyciskiem myszy i da się to odczytać ;)

Dłuższej grafiki się nie dało?

Opublikowano

I ile wbije tej aury? Z M5 na M9 przy najlepszych wiatrach? Lepiej zrobić postać o niższym levelu, np. 35 lv i polecieć na Metiny Zazdrości w M2. Wydaj te kilka KK na podstawowe EQ, zrób bojowca tam, przełóż część potrzebnych przedmiotów z głównego konta i tam drop kamyki duchowe oraz książki. To Ci się bardziej opłaci. ;-)

Opublikowano

Kup branzę 2k HP, wbij 61 i rób skille. :)

Kontakt :

Steam : mrmateuuuszek
GG : 20079237
Prywatna Wiadomość na Forum...

Opublikowano

Codziennie czytaj KU i wbijaj te skille. Ale przy okazji możesz wbić ten 61lv i pochodzić na metki do red lasu :>

Na forach lub w grze posiadam nick:

Vears, Marx lub Soanath.

Jeżeli skądś mnie znasz. Napisz na forum lub w grze. :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...