Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem]Navicat nie działa poprawnie z serwerem.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Mam problem z Navicatem mogę wszystko usuwać (postacie, konta itp.) lecz jeśli chcę sobie dodać GM'a, staty itp. to mi ich nie dodaje. Resetuje maszynę i próbuje cały czas i nic się nie zmienia. Serwer Hamachi. Proszę o pomoc. Pliki By Derin.

Opublikowano

w navicat nastawiasz w common sobie gm-a i masyna sie resetuje?

Pomogłem? Daj Lubie to! :)

2252770056.png

Opublikowano

A co ma navicat do mysqla? Navicat jest clientem, tak samo jak client metina. Zapisujesz to chociaż w jakiś sposób, dobrze dobrałes ip z player? dodajesz to na wylaczonym serwerze?

Opublikowano

Po kilkukrotnym restarcie maszyny GM został dodany lecz navicat dalej nie działa prawidłowo - kiedy zmieniam staty, system ulepszania, wymagany lvl itp. muszę kilkukrotnie restartować maszynę. Można to ominąć, żeby działało od razu?

Opublikowano

Robi się to na wyłączonym serverze, upwenij się, że użyłeś komendy stop. Zobacz w player - > player swoje ip, które zostało automatycznie przypisane do Twojej postaci, następnie wpisz je do gmhost, następnie do gmlist zapisz to wszystko używając skrótu ctrl + s, następnie odpal server, spróbuj użyć komendy /reload proto , która reloaduje niektóre rzeczy z bazy, np. item proto. Jeśli problem nie ustąpi, napisz do mnie na priv.

Opublikowano

Weszło już kilka zmian za 1 razem i znowu nic się nie dzieje. Zmieniłem nazwę przedmiotów i system ulepszania. Miałem wyłączony serwer, później go zrestartowałem i włączyłem ale dalej nic. Wpisywałem /reload proto i dalej nie widzę zmiany. Kiedy otwieram navicat jest wszystko zmienione według poradników a na serwerze po staremu. Jak to odświeżyć ?

Opublikowano

Serwer był wyłączony (zastopowany) więc zacząłem zmiany w navicatcie, kiedy skończyłem zatwierdziłem zmiany, zrestartowałem maszynę, włączyłem serwer i wpisywałem komedę /reload proto - z tego co widzę to największy problem mam z item proto. Nazwy NPC zmieniają się od razu max 2 restart maszyny a jakakolwiek zmiana w ulepszaniu, nazwie broni/zbroi jest niezmienna.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...