Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[PROBLEM] BUG

Glatorian

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dzisiaj czyli 20.01.13 były bardzo duże lagi na lolu. Zagrałem sobie rozgrywke i wygraliśmy.

Był koniec. Pisało Wainting to stats albo przejdz do menu. Kliknalem przejdz do menu. Wszedłem w match history i zauwazylem, że gra się nie zaliczyła. Przelogowałem się. I pisało recconect to game. Klikam recconect i wlacza się czarny ekran i wyłacza się gra. Co zrobic?!!

'' Z TEGO NIC NIE BĘDZIE LECZ POWSTANIE ! ''

Opublikowano

Riot prowadzi live mainteance, mogą pojawić się lagi i problemy z serwerem (Wejście do gry itp.), należy uzbroić się w cierpliwość.

Opublikowano

Ja już napisałem do supportu, nie wiem co dalej.

@up2

Tez mi wywalilo lola, ale wlaczylem jeszcze raz.

'' Z TEGO NIC NIE BĘDZIE LECZ POWSTANIE ! ''

Opublikowano

Mam to samo , wcześniej po naciśnięciu "graj" nic sie nie odpalało. Naprawiłem pliki to weszło , ale potem niestety po wyborze bohatera ,gdy miało mnie wbić do gry to nic sie nie pojawiło. Próbowałem kilka razy , odnawiałem połączenie - to wyłączało . Naprawiłem drugi raz i to samo ,pomocy :/

21515.jpg

Opublikowano

Było już tak kiedyś, gdy mieli problemy z serwerami, żadne konta nie będą zbugowane oraz przegrane/wygrane mecze które były rozgrywane w tych godzinach zastały tak jakby usunięte.

Dopóki nie skorzystałem z Internetu,

nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów.

Stanisław Lem

sygna_hnhpqsw.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...