Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] z roździelczością

Sasuxex1211

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ostatnio kombinowałem sobie z rozdzielczością w Lolu ...

Zmieniłem bodajże z najmniejszej na 1600x1200 ? Nie pamiętam dokładnie -.-

I w tym problem że pojawił Mi się czarny ekran i wyskoczyło na monitorze OUT OF RANGE . Nie moge nic zrobić , bo roździelczosci prócz w grze zmienić nie umiem , czy ktoś ma na to jakiś sposób ;/ ?

Opublikowano

Tylko jak odpalasz lola to masz tą rozdziałkę?

http://www.mpcforum.pl/topic/714015-tut-jak-zwiekszyc-ilosc-fpsow-w-league-of-legends/

Podpunkt 2.

Ew. otwórz plik game.cfg i znajdź height i width. Zmień na 1024x768.

652601399840421198520.png

Opublikowano

Pomogło na niewielką chwile ... Gra normalnie weszła ale załączyła się w roździelczosci 1024x768 Gdzie Ja wpisałem roździelczość 1152x864 bo na takiej zawsze grałem i taka zawsze odpowiadała , bo przy 1024x768 lola mam w połowie uciętego . I tutaj jest idiotyzm ponieważ jak wejde do gry to potrafie zmienić tą rozdzielczość szybko na tą domyślą 1152x864 i mam włączoną także Synchronizacie pionową gdzie jej nie powinienem mieć bo i w Configu i w LoLu Ją wyłączam . ale mniejsza , nawet za wyłączeniem Synch i zmienieniem rozdzielczosci przy następnej grze znów mam to zmienione o co więc chodzi ? Nie przeszkadzałoby Mi to gdyby mój komputer był z tytanu ale jak wyłączam synch i zmieniam rozdzielczosc mija gdzies 40 sek ... Zauważyłem też że zmiany w Configu nic Mi teraz nie dają , nawet go usunąłem i gra włącza się gdyby nigdy nic ...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...