Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytania] Zadaje pytania ważne

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć mam do was pytania.

1. Potrzebuje Quest który Blokuje exp że po 99lvl nie leci exp nic. Mam game z 250lvl a chce zablokować do 99lvl ?

2.Robie Serwer na Plikach Terenzo Pobralem Klienta z Metin2.pl spaczowałem Wgrałem Client Side v1 i v3 a jak mam zrobić Lauchera ?

3.Potrzebuje Wieży wygnaniców chce Wgrać na Serwer można linka do Tuta jak to zrobić ?

4.Jak chce Wgrać Difa to wyciągam Game z Serwera np: wyciągam na pulpit robie kopie na wszelki wyopadek i do game wgrywam dify przez program ?

5.Czy mogę do każdego Game nie zależnie jaki to dif wgrać bo mam difa i pisze w nim game2089_32 czy moge wkleic do innego game ?

Czekam na wasze odpowiedzi.

235761444056892195480.gif

Opublikowano

1.Mozesz ustawic sobie w Configach od Chaneli MAX_LEVEL: 99

2.Luncher "glowa sury" juz jest w tych patchach

3.Wieza wygnancow juz jest wgrana w kazdych plikach,cliencie.

4.Tak wyciagasz na pulpit game, tworzysz nowy dokument textowy wklejasz zawartosc difa zapisujesz np xxx.dif ,pobierasz difpatchera by glinka zaznaczasz difa i game difpatcher sprawdza bajty jesli sa poprawne wgra Ci poprawnie difa do game.

Pomogłem? Daj Lubie to! :)

2252770056.png

Opublikowano

Jesli dif bedzie sie nie zgadzal z game w difpatcherze bedzie wywalac bledy ze bajty sie nie zgadzaja.

Pomogłem? Daj Lubie to! :)

2252770056.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...