Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Niedalee AD

AszinoPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema mam pytanie dot. Nidelki pod AD oglądałem przed chwilą Azubu vs Fnatic. I dlaczego ludzie budują ją pod AD? jakie wchodzą w nie przeliczniki oraz oczywiście czy się opłaca, mam również 2 pytanie które często pada AP vs AD ?

mjtszp.jpg

Moje TuTy:

http://www.mpcforum.pl/topic/627625-tutshen-atakujesz-mojego-kolege/

Opublikowano

ad nidalle na topie to silny offtank, puma ma ktores ze skilli na ad z duzym przelicznikiem, a nidalle adc to wali tylko z wloczni, dzida, pulapka, heal sa ap, nidalle ap mozna grac i na midzie i na suppie, ale na mida sa lepsze picki, suppy z reszta tez, offtank jest silniejszy od ap

jeszcze chcesz sie czegos dowiedziec ? ;)

Opublikowano

Jak dla mnie to tylko AD jest viable, duży dmg, świetny sustain, ciężka do zgankowania, i ogółem do zabicia i wyjebany harras na top.

Opublikowano

Nidalee AD ma świetny laning, dobry splitpush, jest strasznie mobilna i niegankowalna.

Na kocie ma przelicznik na Q 1.0 który rośnie do max 3.0 ad, zależnie od straconego hp enemy. Do tego ma dobrą bazę.

Co do AP vs AD to zależy do czego potrzebujesz, AP ma mocny heal, całkiem dobre dmg na kocie oraz nieziemski poke, AD jest tanky, ma dobry splitpush i może solować carry.

652601399840421198520.png

Opublikowano

Nidalee ad jest bardzo mocna, jest dobrym offtankiem, przeliczniki ad ma na pumie, lubie nia grac pod ad, ale nie nawidze tych hamskich dzid od nidalee pod ap 1/2hp z jedengo q. Moim zdanien w tej chwili nadaje sie pod ap i pod ad

459941400613567233746.png
By @Jowe.
Postwriter | Gold Member

Opublikowano

Nidalle AD i Ap jest świetna wg.mnie najlepsza jest pod Hybrydę.Tak by było lekko więcej ad,

Ps:Założę się,że teraz po tym meczu na IEM każdy będzie nidalle pod ad;)

Opublikowano

Dajcie build do nidalki off tanka (polskie nazwy przedmiotów)

by-hftdfwbpylxtcbyqzazs.jpg
[00:45] Landiago: mam tłuste ręce

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...