Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[PROBLEM]Lamborghini Aventador

ThisYou

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam ubezpieczenie ... Lecz słyszałem, że niektóre samochody mają lepsze osiągnięcia w podstawowych częściach niż w ultra. (Podobno trefne modele) ?

Opublikowano

Niektóre samochody (np. Audi R8) tracą na współczynniku prowadzenia po zamontowywaniu coraz to lepszych części, ale tylko na prowadzeniu.

Inne współczynniki oraz ogół zawsze wzrastają i niemożliwe, żeby wóz na częściach ultra być wolniejszy od tego na częściach podstawowych.

Opublikowano

Jest też pewna możliwość. Nie można pakować np. wszystko ultra. Części profesjonalne są np. silnik zielony, hamulce pomarańczowe. Od danego wozu i jego przeznaczenia wkładaj odpowiednie części. Byś to lepiej zrozumiał dam ci link na pw jak go znajdę.

Members ---> Pro User ---> Postmaker ---> Black Member ---> MPC Champion ---> MPC Gold Member ---> MPC Winner

Opublikowano

Jest też pewna możliwość. Nie można pakować np. wszystko ultra. Części profesjonalne są np. silnik zielony, hamulce pomarańczowe. Od danego wozu i jego przeznaczenia wkładaj odpowiednie części. Byś to lepiej zrozumiał dam ci link na pw jak go znajdę.

Tak, do niektórych wozów niektóre części pasują bardziej niż inne ale to nie zmienia faktu, że samochód nie ma prawa jechać wolniej na jakichkolwiek częściach niż bez nich.

| | | | | taniecgitara basowa

| Bez komputera. Jeśli masz jakąś sprawę i chcesz pogadać na Skype/GG napisz najpierw tutaj, wejdę.

Opublikowano

A jednak stwierdzam.. Moje Lambo all części ultra na prostej (autostrada) wyciąga około 240 z nitrem. Koenisegg ktorego zakupiłem na cześciach podstawowych jedzie max 210. Coś jest nie tak ?

Opublikowano

A jednak stwierdzam.. Moje Lambo all części ultra na prostej (autostrada) wyciąga około 240 z nitrem. Koenisegg ktorego zakupiłem na cześciach podstawowych jedzie max 210. Coś jest nie tak ?

240 to ty nie masz ustawione KM tylko mile ustaw KM

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...