Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Serwer Lola Padł ?!

Sprawiedliwy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam gram sobie juz od 10 patrze a tutaj mi gre odlacza co jest grane na rankedzie zajebista gra TF 46/47 no i nie moge grac szybko wyłączam system Lola odpalam gre od nowa i mam maly problem SSproblemjv.png

Teraz jak sie próbuje zalogowac pisze serwer jest zajenty czy tylko ja mam ten problem ?

Teraz mi wyskoczyla kolejna 20 tys ludzi T_T

T2xlajE0X19fZXVuZV9fXzI0NV9fX05VTExfX18yX19fMTAwX19fUG9sYW5kLnBuZ19fXzlfX19ub25lX19fMjExOUZGX19fc29sbw==.png

Opublikowano

No ja musze teraz czekac po 5 min w kolejce jak wbijam do mojego konta wyskakuje mi opcja powrot do gry no ale i tak mam problem bo nawet Ładowanie postaci mi sie nie odpala tylko czarny ekran komp mi sie wiecha i pisze ze niby mam wylaczyc firewalla T_T

T2xlajE0X19fZXVuZV9fXzI0NV9fX05VTExfX18yX19fMTAwX19fUG9sYW5kLnBuZ19fXzlfX19ub25lX19fMjExOUZGX19fc29sbw==.png

Opublikowano

Ehhh, założyłem o tym temat w tym samym czasie : PP

Już się bałem że tylko ja mam ten problem : ((

Najwidoczniej coś im padło, innej opcji nie widzę.

People call me Avi.

Friends call me Uncle Avi.

pwned3.jpg

Opublikowano

Dziwne, ja normalnie wbiłem bez problemów... Jedyny problem jaki mam to taki, że nie wyświetla mi się tryb gry ranked, a właśnie chciałem zagrać...

Game Over

Opublikowano

mam tak samo, wywaliło podczas gry a teraz coś o firewallu wyskakuje + kolejka z dupy wzięta po 30 minut :x

Opublikowano

Najlepsze jest to Ze wywalilo mnie kiedy Przeciwna druzyna juz nas rozwalala w tf a tu Off gdyby nie to juz dawno bysmy przegrali a jak sie loguje na konto Wyskakuje mi

" Opuszczono mecz który wciąż trwa Połącz sie ponownie " najlepsze jest to że próbuje ale nie moge :D

Moim zdaniem Riot chyba gry na rankedach które były w czasie tego problemu/błedu niezaliczy meczu tak mi sie wydaje

Jeśli ktoś bedzie miał info na temat tego problemu niech napisze jak najszybciej ;0

Opublikowano

Jeśli grałeś rankeda i są problemy to jest tak że jeśli wygrywasz dostajesz bodajże połowę z tego co byś dostał a jak przegrasz to nie tracisz elo :)

Opublikowano

Riot napisał że kończy z grą.

Zarobił już tyle tryliardów że dalsze utrzymywanie serwerów nie ma sensu.

Opublikowano

Czy tylko ja mam taki problem że na koniec wybierania championów gra jakby się zatrzymuje i nie startuje, mogę jedynie wyjść i nie muszę czekać czasu za leave?

652601399840421198520.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...