Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]M5A1

mikart143

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam pytanie do was drodzy użytkownicy.Podczas drogi do kolejnego czołgu borykam się oto tym czołgiemmMój problem wygląda następująco ,że wrzuca mnie na wysokie tiery i nie daje im rady ,a w rezultacie więcej niż 100 expa nie da się uzyskać.Dostałem raz rundę na niższym tierze ale też klapa z expem bo ledwie 300.Prosze pomóżcie mi lub doradzźie jakąś taktykę bo zbieranie tym czołgiem na następny czołg (16000 Doś) będzie trwało wieki.

MikartPL.png

Opublikowano

jeżeli wrzuca Ciebie na wysokie tiery polecam spotowanie, nie lecisz od razu na ich baze tylko przykładowo stopniowo jedziesz pod ich baze wtedy wykrywasz i uciekasz a reszta ładnie ich obija

Opublikowano

Dzięki za odpowiedź.Mam jeszcze jedno pytanie do troszkę bardziej obeznanych graczy.Jaki czołg wybrać po typ t-34?Oba czołgi potem są wmiarę do siebie podobne ale następne już mniej.Mam dylemat właśnie z tego powodu.Jeśli mam np.czołg premium to exp ,który zdobędę na nim to idzie na free exp czy on sam zbiera ,a potem trzeba go wymienić?

MikartPL.png

Opublikowano

Dzięki za odpowiedź.Mam jeszcze jedno pytanie do troszkę bardziej obeznanych graczy.Jaki czołg wybrać po typ t-34?Oba czołgi potem są wmiarę do siebie podobne ale następne już mniej.Mam dylemat właśnie z tego powodu.Jeśli mam np.czołg premium to exp ,który zdobędę na nim to idzie na free exp czy on sam zbiera ,a potem trzeba go wymienić?

Trzeba wymienić.

Ja polecam iść w HT ;)

1372333810-U137250.jpg

Opublikowano

Tu się nie zgodzę co do HT zdycydownie lepszym rozwiazaniem będą medy, grałem HT I MED na testowym i zdecydowanie lepiej się nimi gra, i drugie jeżeli dojdziesz do VII tieru(WZ-131 bodajże) w lutym bedzie to czołg miesiaca czyli będzie przyjemnym czołgiem;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...