Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Czy jestem dobry?

K4miloPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Przeciętnie

Widać że na hackach grasz ...

fighting0070.gif

2151571077.png

Sygna nr 2 i 3:

f51f61ce7c7db.jpg

1358683560-U261555.png

Sygnatura by SoiThe

Pomagam w działach "Problemy z grami" "Komputery" "BFP4F" "Tworzenie stron www"

Opublikowano

Blondyneczka, to że ktoś ma lepsze k/d, niż Ty to przepraszam Cię bardzo, ale nie oznacza, że ma hacki...

Moje kd 5.0 ;>

Zabici nożem 90 bez hacków by tego nie wbił ;>

Stosunek kd do hs 1/3 to też dużo ;>

fighting0070.gif

2151571077.png

Sygna nr 2 i 3:

f51f61ce7c7db.jpg

1358683560-U261555.png

Sygnatura by SoiThe

Pomagam w działach "Problemy z grami" "Komputery" "BFP4F" "Tworzenie stron www"

Opublikowano

Moje kd 5.0 ;>

Prosze cie to jest normalka, zerknij se na mojego kolege ktory nawet nie wie co to hacki :http://battlefield.play4free.com/pl/profile/2652893262

@Down

Dokladnie niech poda link do swojego profilu bo tez se moge mowic :>

K4milo%20PL.png

Opublikowano

Podałbyś/ałaś ale raczej podał link do profilu, bo wiesz ja też moge mieć ratio 5/0 i wszyscy zabici z 300m z noża

i 90 z noża to nie jest jakiś wielki wyczyn, 3 rundy na omanie i tyle mam.

436951440626370320491.png

Opublikowano

pfff bez hacków? pfff na 450 zabić z AKS masz 150 hedów nie to nie hacki....

staty do dupy ma 2.9k dedów i 1.2k razy ded i średni wynik na runde to 2.3k więc DUPNIE GRASZ

YAY

Opublikowano

Twój kolega ma coś za duży headshot rate 36% jak na mechanika to nei za dużo ? :) Jeżeli się myle że to za dużo to sory ; d

Opublikowano

Blondyczeczka wypierdalaj !

Gowno wiesz i znowu sie udzielasz, ja mam 78% hs ratio i też cheater prawda ? Chociaz na filmiku mam nagrane jak gram bez cheatow i osiagam wyniki po 16 tysiecy :--:

OndteAw.png
Opublikowano

Keniger do Cb nikt nic nie ma ty sniper to taki rate norma : D a co do wyników to jak sie ma skilla to sie ma wyniki ; D

Opublikowano
Blondyczeczka wypierdalaj !

Gowno wiesz i znowu sie udzielasz, ja mam 78% hs ratio i też cheater prawda ? Chociaz na filmiku mam nagrane jak gram bez cheatow i osiagam wyniki po 16 tysiecy :--:

16 tysiecy :lol::lol::lol::lol: good joke. Chyba heli...

Teraz przeczytaj swoj post i zadaj sobie pytanie KOGO TO KUR*A OBCHODZI JAKI MASZ HS RATIO?

Opublikowano

Czitów nie używam, a z noża zabitych mam 417 ludzi. 90 to nic.

Muminki Cię widzą, Muminki Cię śledzą, Muminki Cię znajdą, zabiją i zjedzą :ninja:

Dobry post? Nie żałuj "lubię to" :)

Opublikowano

dobra ludzie troche sie tu spam zrobil wiec chyba close ale jesli ma ktos jakies wonty ze np 450 killi i 150 hedow i niby mam hacki i tego typu inne gowna to sie myli, no ale coz jak ktos nie umie grac a ja mam calkiem skilla chociaz nie uwazam sie za jakiegos mega koksa takze z checia kogos przyjme do friends i niech se zobaczy :)

K4milo%20PL.png

Opublikowano

pfff bez hacków? pfff na 450 zabić z AKS masz 150 hedów nie to nie hacki....

staty do dupy ma 2.9k dedów i 1.2k razy ded i średni wynik na runde to 2.3k więc DUPNIE GRASZ

Wg mnie te staty nie są złe... pewnie nie masz lepszych... nie każdy musi mieć super skilla i skupiać się na fragach.. można też drużynowo grać... DUPNIE GRASZ - taki tekst to chyba do matki codziennie gadasz -,- Taaaak zaraz taką odpowiedź mi sypniesz że coś :P

Na t4g black list widzialem osoby z 50% hs rate. Oczywiscie ze uzywales hackow.

Kominiar - gówno wiesz i tyle... w każdym temacie tylko negatywne posty -,- To że ty tak nie potrafisz nie znaczy że to hacki... ja jebe

16 tysiecy :lol::lol::lol::lol: good joke. Chyba heli...

Teraz przeczytaj swoj post i zadaj sobie pytanie KOGO TO KUR*A OBCHODZI JAKI MASZ HS RATIO?

16 tysięcy możliwe... ja kilka razy tak zrobiłem.. tyle że nie za każdym razem... I TO BEZ HELI... możliwe o ile gra się inżynierem, boosterami typu miny i rpg (granatnik też). Jak gra się snajperem polecam Dalian lub Oman i strzelanie do statku (Ranged kille dają mnóstwo pkt.) LUB wsiąść w czołg czy APC i strzelać z D na statek na Omanie... ja trafisz to ogromny Ranged kill czyli też te 20k+ są możliwe.

Czitów nie używam, a z noża zabitych mam 417 ludzi. 90 to nic.

Czekajcie... macie na mysli że przez całą grę zabił 90 osób z noża? Jeśli tak to hahahah nie możliwe żeby były to hacki... po prostu... jak ktoś gra i zabija z noża od czasu do czasu to się i nawet 1000 osób z noża zabije... a tak po za tym nie ma takiego hacka żeby zabijał z noża nie wiadomo kogo

Co do skilla... wg mnie staty nic nie mówią... jeśli chodzi ci o skill typu zabijanie.. ok no można powiedzieć masz skilla (nie da się określić ... każdy kto ma ratio większe niż 1 potrafi zabijać czyli ma skilla). Jeśli chodzi o mnie ja doceniam bardziej osoby które mają nawet ten 1 K/D Ratio ale potrafią grać drużynowo (leczenie, dawanie ammo, flary z medyka, ożywianie, supressing fire itp.)

CPU: Intel Core i7 6770K @ 4,0GHz
GPU: Zotac GTX 780Ti AMP Edition
RAM: Kingston 2x8GB

Case: Cooler Master HAF X

Opublikowano

Po 1. Ten temat to zwykłe chwalenie się statami.

Po 2. Dobrym graczem nie nazywa się osoby z wysokim K/D Ratio. Dobrym graczem, nazywa się osobę, która gra TEAMWORK`owo

y526IOx.jpg

Opublikowano

Po 2. Dobrym graczem nie nazywa się osoby z wysokim K/D Ratio. Dobrym graczem, nazywa się osobę, która gra TEAMWORK`owo

A to niby czemu? Czasem gram jako samotny wilk i też mogę grać dobrze. Więc to tylko twoja teza.

Gdy klany rekrutują graczy to zazwyczaj sugerują się K/D

a8ac30e6.png

Opublikowano

Co do skilla... wg mnie staty nic nie mówią...

Często dzieje się też, że nowi gracze, ze słabymi broniami, zerowymi umiejętnościami żołnierza, pchają się na np. oman,dalian albo uczą latać itp. psują sobie staty, a poźniej ciężko je naprawić. Sam jestem przykładem. BFP4F to nie pierwsza moja strzelanka ( np. w ET szło mi całkiem dobrze) i zacząłem własnie od omanu, jak się pózniej okazało kokszę na małych mapkcha ( sharqi przedewszystkimi) i to mechanikiem. Więc staty zbyt dużo nie mówią.

Muminki Cię widzą, Muminki Cię śledzą, Muminki Cię znajdą, zabiją i zjedzą :ninja:

Dobry post? Nie żałuj "lubię to" :)

Opublikowano

Często dzieje się też, że nowi gracze, ze słabymi broniami, zerowymi umiejętnościami żołnierza, pchają się na np. oman,dalian albo uczą latać itp. psują sobie staty, a poźniej ciężko je naprawić. Sam jestem przykładem. BFP4F to nie pierwsza moja strzelanka ( np. w ET szło mi całkiem dobrze) i zacząłem własnie od omanu, jak się pózniej okazało kokszę na małych mapkcha ( sharqi przedewszystkimi) i to mechanikiem. Więc staty zbyt dużo nie mówią.

Szczerze? Moja pierwsza strzelanka bylo wlasnie p4f. W tydzien ogarnalem all.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...