Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

siadły serwery

CARTER777

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 75
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

ha ty się wypowiadasz jak jakas ciotka wiec se odpusc

chuj to was konfidęci interesuje a loda

to ty mi możesz zrobić noobku

Opublikowano

ja proponuje skoro wot nie działa lodzik dla wszystkich... Ci co maja kobiety to wiadomo ...... Ci co nie mają to MC donald....hhahhh

Opublikowano

ha ty się wypowiadasz jak jakas ciotka wiec se odpusc

ćota to twój stary i dżadek i pra dzadek cała twoja rodzina to ćota :D :D :D :Dnawet niemasz odjebane 1 dzień w wojsku jósz nie mówie w pierdlu i się za kogo uważasz ? lol Flap spoko tak se tylko dyskutujemy
Opublikowano

KURWA JEBANA W DUPE MAĆ NIE DZIAŁA WOT NIE MOGE RZYĆ POMOCY RATUNKU ZARAZ SIĘ UDUSZE, MOJE ŻYCIE NIE DZIAŁA CHELP MI

World Of Tanks KW rulez!

Opublikowano

KURWA JEBANA W DUPE MAĆ NIE DZIAŁA WOT NIE MOGE RZYĆ POMOCY RATUNKU ZARAZ SIĘ UDUSZE, MOJE ŻYCIE NIE DZIAŁA CHELP MI

stary ale rzyć to przez ż.................................tak tylko mówię..........

Opublikowano

ćota to twój stary i dżadek i pra dzadek cała twoja rodzina to ćota :D :D :D :Dnawet niemasz odjebane 1 dzień w wojsku jósz nie mówie w pierdlu i się za kogo uważasz ? lol Flap spoko tak se tylko dyskutujemy

ćota, dżadek, jósz ty widać masz odjebane ale na pewno szkoły nie skończyłeś

Opublikowano
a NTL jak się zgodzi góra to zapraszam na bitkę kozaki

a czy ja powiedziałem, ze jesteśmy jakimiś kozakami?? po prostu ukazuję prawdę ;) podaj nazwę Twojego klanu :) a jak się góra zgodzi( a się zgodzi) to mozna sie ustawic jakoś, o konkretnej porze, jak coś na pv dam znać xD

[NTL] Nocturnal WoT pro clan!!!

Opublikowano

chodź mi loda zrobić a nie pierdolisz mi tu o jakimś world of planes

stary wolę zrobić minetę swojej kobiecie..... no chyba że jesteś dziewczyną....hah

Opublikowano

CHUJ KURWA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! JA PIERDOLE. POLECAM: xxx

World Of Tanks KW rulez!

Opublikowano

ćota, dżadek, jósz ty widać masz odjebane ale na pewno szkoły nie skończyłeś

ja na bank nie a ty skonczyłeś na bank rakietówe :D :D :D dla debili z dałnem ale niemasz się czego wstydzić jesteś intelektłalnie mądry INACZEJ :D :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...