Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[P] Ghbsys hack - BAN na forum Ghbsys.net

brolek12

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wszystkich, otóż dostałem bana na forum Ghbsys.net za to, że kolega robił tematy i wypisywał pierdołki..

Więc założyłem nowe konto pobrałem od nowa wszystko świetnie, chce sie zalogować a tu..

Wyskakuje ' Your GUID is already in use by ******** ' ...

Co robić ? Próbowałem usuwać Ccleaner'em ale chyba źle to robie, pomoże ktoś ? błagam

Pozdrawiam

Tak. Bardzo fajny poradnik -.-

Przenoszę.

Pba

Bywalec
Opublikowano

Ale on napisał, że zakładał i nic to nie dało.

Próbowałeś zmienić IP ?

soPMODjpg_xwxhppq.jpg

Sygna by. Pba ||Liczba permów na dwóch kontach: 28 || Masz pytanie co do wyposażenia za NX? Pytaj na PM|| Moje permy:

[Konto I]Mam na pernament: Kolor Nicku, Logo Clanu, M416 CQB, Famas G2, M4 Super 90, MP5 MOD Mark II, MK14 Mod 0, FR F2, Wa2000-1 Tactical, M4A1, L96A1 Arctic Wolf, G36E Valkirie, M6A2 SRT (infinity case), P90 TR (infinity case), G18 Cobra, SCAR-L Trisepear, XK-8 Tactical (infinity case), American Eagle.

Oraz: M4A1 SopMod na do 2015 roku [unban. Nexonnnn <3]

[Konto II]Mam na pernament: AK-47, C1860N, Carbon 15, Bushmaster Type 97, American Eagle, XM8-Spiders, FR F2, CZ Scorpion EVO 3 A1, Cyklops Bandana, Recon Vest, KNT-308, S58 Muskiet

Opublikowano

Sądzę że banują na HWID albo gdzieś zapisuje się Twoje GUID w rejestrze albo gdzieś na dysku, więc polecam wyczyścić rejestr ze wszystkich tych śmieci "ghbsys", ściągnąć jeszcze raz hacka, a jak to nie pomoże zrób sobie nowe konto w systemie bo może to tylko lokalnie jest, a jak nie to tylko format zostanie.

Opublikowano

Zmieniałem IP i dalej nic :( CCleaner'em usuwałem rejestry ghbsys i dalej to samo .. Gościu napisał, ze musze zrobić formata ku** a , macie inne rozwiązania ?

Bywalec
Opublikowano

A nie masz jakiś pozostałości po hacku ?

soPMODjpg_xwxhppq.jpg

Sygna by. Pba ||Liczba permów na dwóch kontach: 28 || Masz pytanie co do wyposażenia za NX? Pytaj na PM|| Moje permy:

[Konto I]Mam na pernament: Kolor Nicku, Logo Clanu, M416 CQB, Famas G2, M4 Super 90, MP5 MOD Mark II, MK14 Mod 0, FR F2, Wa2000-1 Tactical, M4A1, L96A1 Arctic Wolf, G36E Valkirie, M6A2 SRT (infinity case), P90 TR (infinity case), G18 Cobra, SCAR-L Trisepear, XK-8 Tactical (infinity case), American Eagle.

[Konto II]Mam na pernament: AK-47, C1860N, Carbon 15, Bushmaster Type 97, American Eagle, XM8-Spiders, FR F2, CZ Scorpion EVO 3 A1, Cyklops Bandana, Recon Vest, KNT-308, S58 Muskiet

Bywalec
Opublikowano

A może coś w plikach CA zostało.

Może usuń grę całkowicie i pobierz od nowa

soPMODjpg_xwxhppq.jpg

Opublikowano

Usunąłem pobrałęm zainstalowałem i dalej wyskakuje your guid is already in use bla bla , mi się wydaje , ze raczej coś z hackiem a nie combatem :)

Będę próbował wszystkiego !

Bywalec
Opublikowano

100% skuteczności to na pewno format :D

soPMODjpg_xwxhppq.jpg

Opublikowano

a oprócz ? formata nie mogę bo mój dysk zewnętrzny uległ ROZPIERDOLENIU się i nie mam na co zgrać ważnych informacji ;( na pewno jest jakieś inne wyjście no

Opublikowano

a oprócz ? formata nie mogę bo mój dysk zewnętrzny uległ ROZPIERDOLENIU się i nie mam na co zgrać ważnych informacji ;( na pewno jest jakieś inne wyjście no

Jest inne wyjście PBDownForce.

Opublikowano

Nie klnij jak głupi 15 latek. To tylko hack, rozumiem, że to forum o hackach no ale chyba nie zależy Ci aż tak na zabijaniu z noża, hmm? Bez hacków nie potrafisz pograć przez pewien czas, do formatu? Pożycz pen driva i zapiszesz ważne informacje, no i format.

Opublikowano

Jest inne wyjście PBDownForce.

PBDownForce

''usuwa'' HardWare bana, dzięki czemu możesz zalogować się na zbanowane konto za np.Abuser (NIE HACKI)

Opublikowano

Nie klnij jak głupi 15 latek. To tylko hack, rozumiem, że to forum o hackach no ale chyba nie zależy Ci aż tak na zabijaniu z noża, hmm? Bez hacków nie potrafisz pograć przez pewien czas, do formatu? Pożycz pen driva i zapiszesz ważne informacje, no i format.

Po 1. Bd sobie przeklinał , po 2. W tym public hacku nie ma telekila zeby zabijac z noza czy cos (?) po 3. Powiedziałem, że nie moge robić formata po 4. jak nie masz odpowiedzi na temat, to po co się wypowiadasz i nie będziesz mi mówił co mam robić :)

ps. nie każdy 15 latek przeklina jak głupi :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...