Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Minitage] Next Video

Rasowy.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

hmm ogólnie filmik spoko, montaż pod względem efektów też, ale ten pionowy obraz - wtf ?! to zwaliło cały montage

sygnatura_old.png

| 2x Kidmod | Exmoderator | ExMPC Media Team | 3x Combat Arms Private | Banned | ExMPC Modder Team | Blue Member |

Opublikowano

@up

Nie umiesz czytać ??

Po raz pierwszy robiłem w Sony Vegas !

Ogaaar ;o

@bebson

właśnie nie wiem czemu tak się zapisało .

nie wiem pod jakim względem ;/

1377774857-U369478.png

Opublikowano

Edit jak na pierwszy raz to dla mnie przesadzony. Nie przewracaj tak ekranu. A tak to jest ok Szacun za dodanie tej nutki, zajebista jest :D

Jeżeli chcesz spowolnic kawalek filmu, to musisz wyciac ten moment ktory ma byc spowolniony i zrobic tak jak jest na filmiku ktory dalem wyżej

beznazwygr.png

Opublikowano

@up dzięki

mógłby ktoś opisać

jak w sony vegas przyśpieszyć / z powolnić

kawałek filmiku ?

nie cały film tylko dosłownie jakieś 3,4sekundy . :D

1377774857-U369478.png

Opublikowano

spoko ale nie uzywaj raczej dzwieku z gry, lepiej wstawiac dzwiek strzalu osobno, bez tych dodatkow typu double kill multi itd, jesli to poprawisz i proporcje obrazu to bedzie nawet dobrze

Opublikowano

@Piecu , tzn to jaki format mam dać ? ;x

Daj sobie w Combacie rozdzielczość 1280x720 i potem do takiej samej renderujesz w Vegasie.

1. File
  2. Render As
  3. Szukaj rozszerzenie *.wmv lub *.mp4
  4. W wmv dajesz 6 Mbps HD 720-30p Video, a w mp4 Internet HD 720p

Opublikowano

Słabo ... poćwicz skilla najpierw (tak tak wiem - magiczny przycisk "NAGRYWAJ" i nic nie wchodzi, skąd ja to znam).

Efekty słabe, poczytaj sobie trochę tutków nt. SV.

• Płyta Główna MSI Gaming 970  • Procesor AMD FX 8350 8x4.0GHz (OC 4.5GHz)  • Chłodzenie Silentium PC Spartan PRO 

• Pamięć Ram (4x2GB) 2x 2GB A-Data Gaming + 2x 2GB Kingston HyperX 1600MHz CL9  • Zasilacz XFX Core 550W Bronze 80+  

• Grafika Gigabyte Radeon R9 270 OC 2GB WindForce2X (950/5600)  • Obudowa Silentium PC Brutus M25  • System Windows 10 Pro

• Monitor BenQ 24" XL2430T 144Hz 1ms  • Dodatkowo TV Samsung 40" 3D H6400 400Hz

• Klawiatura Razer Deathstalker Essential  • Mysz SteelSeries Rival  • Podkładka A4Tech Bloody B-070  Słuchawki MSI Gaming DS501

Opublikowano

OK, jest zajebis

coś jeszcze w związku z tym ?

tylko potraficie krytykować ;) ?

Ok, jest zajebiste oby tak dalej, a respect będziesz miał jak Papol
side_column_image.jpg?v=4e0ce970

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...