Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[MPC League v2!] Guild Wars ~ dyskusja

Ukinar

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

@Up

A tu się mylisz :D

Przychodzisz na kompa o 14.50 i czekasz do 15.00 - odpowiadasz na pytanie - i rób co chcesz do 19.50 i czekaj do 20.00 - odpowiadasz na pytanie - i rób co chcesz do 14.50 i tak w kółko :D

4770714280454741315510.png
Opublikowano

No loool mi 18 nie odpowiada zmienia 30 min przed podaniem pytania

-.-"

Trochę nieodpowiedzialne moim zdaniem. Tym bardziej, że już nie ma przeciążeń a zainteresowani konkursem są online.

Opublikowano

Ja nie narzekam :)

Godziny są ok, tylko ja zawsze zaśpię :D

10 min przed godziną czytam coś, potem patrzę i jest 2 min po zadanym pytaniu z odpowiedzią :D

"The only person you should try to be better than is the person you were yesterday."

Opublikowano

Przykro mi ale dzisiaj i jutro znowu nie wyrobie na osiemnastą. Będą pytania o 20 za 2 punkty. Przepraszam, ale mam trening ;/.

Opublikowano

Przepraszam że wczoraj nie było pytania o 20, ale gdy wracałem z treningu wpadliśmy na korek i dotarłem do domu o 20.50. Dziś na pewno będą pytania o 18 i 20 za 2 punkty. Przepraszam jeszcze raz, no ale nic nie mogłem zrobić.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...