Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Opłaca się kupić? Bf3 + M of H Warfighter Edycje Limitowane-169zł?

BaZyliszekK

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.Chciałbym się was spytać czy opłaca się kupić te gry?? I co to jest te konto Origin bo ja jestem zielony w tym temacie...Opis aukcji:

OKAZJA!

DWIE GRY KTÓRE WSTRZĄSNĘŁY ŚWIATEM

BATTLEFIELD 3 EDYCJA LIMITOWANA PC PL

ORAZ

MEDAL FO HONOR WARFIGHTER EDYCJA LIMITOWANA PC PL

BATTLEFIELD 3 Edycja limitowana oferuje nam dostęp do dodatku Powrót do Karkand (Back to Karkand). Dodatkowo mam wykupiony także dodatek Walka w zwarciu (Close Quarters) ! Postać ma rozwinięty 30 lvl oraz posiada pełen pakiet na pojazdy latające (także dokupiony). Oczywiście jeśli nam się podoba statystyki i wszystkie osiągnięcia możemy zresetować i zacząć zabawę na nowo!

MEDAL OF HONOR WARIFGHTER Edycja limitowana zawiera dostęp do bety BATTLEFIELD 4, pakietu map "Polowanie" i snajpera SEAL z karabinem TAC-300 do trybu gry wieloosobowej.

Obie gry w wersji pudełkowej (nie licząc dodatku "Walka w zwarciu dla Battlefield 3, który dokupiłem w wersji elektronicznej), obie w pełnej polskiej wersji językowej. Stan płyt jak i pudełek uważam za idealny. Oczywiście z grami sprzedaję dane do swojego konta Origin, które jest nieodzowną częścią tych gier. Na prośbę pomogę zmienić dane konta Origin na własne (m. in. e-mail, hasło, origin id itp.) Sumując wszystko zestaw ten kosztował mnie jakieś 400 złotych! Zachęcam do kupna. Odpowiadam na e-maile w razie pytań.

post-799478-0-47936400-1358622037.jpg

1359705736-U799478.png
Opublikowano

Eeee, i on to za 400zł chce sprzedać? Limited edition BF3 by kosztował z 100zł, moh warfighter ze 150 + dodatek walka w zwarciu w okolicach premiery 50zł czyli wychodzi 300zł + używane to gosciu powinien sprzedac za trochę mniej ja myślę. ;)

Opublikowano

@Up czytaj! Chce to sprzedac za 169zł!!! Jeśli to nie podpucha to kupuj od razu bardzo się opłaca! Konto origin to coś takiego jak Steam. Jeśli chcesz, aby wytłumaczyć ci coś więcej to PW.

Opublikowano
Oczywiście z grami sprzedaję dane do swojego konta Origin, które jest nieodzowną częścią tych gier. Na prośbę pomogę zmienić dane konta Origin na własne (m. in. e-mail, hasło, origin id itp.)

Odzyskanie takiego konta to nie problem, wystarczy data urodzenia i kod podany przy aktywacji. Trzeba zobaczyć czy wcześniej nie sprzedawał tego samego i ile ma komentarzy.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...