Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] zapomniałem hasła do konta steam

Klosz13

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

znam nazwe użytkownika ale nie znam hasła (zapomniałem jeszcze wczoraj pamiętałem) i zapomniałem maila

czy da się konto jakoś odzyskać ?

ps. mi się wydaje że trzebabybyło w historii poszukać tylko jak!?

Opublikowano

Przy rejestracji było pytanie, np: Jaka jest twoja ulubiona drużyna? i odpowiedź. Spróbuj to, a jak nie pomoże, to coś się wykmini ;]

4021_19_03_09_12_29_23.png

10 | 25 | 50 | 75 | 100 | 150 | 200 | 250 | 300 | 350 | 400 | 450 | 500 600 700 800 900 1000

Opublikowano

Napisz do supportu, słyszałem, że kiedyś jakiemuś użytkownikowi steama oddali bo po IP doszli, że to napewno było jego konto ale to nie sprawdzona informacja.

Opublikowano

tylko ja te reje z 2 miechy temu robiłem i nie pamiętam odpowiedzi a poza tym nie było takiego pytania przy rejestracji w programie a w tf miałem przegrane z 50 h i mi się nie chce znowu 8S a ip mi się zmienia więc nie wiem jakby było to możliwe

więc myśle o sprawdzeniu w rejestrze wylko trzeba by było z pół dnia na to poświęcić

Opublikowano

Wyślij po prostu ticketa (zgłoszenie) ze swoim CD-KEY'em i numerem zgłoszenia + krótki opis sytuacji.

Napisz po polsku to Ci Wiktor odpisze w parę godzin :x.

Opublikowano

Jakim sposobem chcesz zainstalować grę mając 1 kod na dwóch kontach? Aha i na przyszłość polecać ja nauczyć się język polski, bo to bardzo fajny język być.

0eab14ddf550.png

Opublikowano

Jak na koncie nie masz żadnej gry płatnej , tylko TF2 to co za problem załóż nowe konto a jeżeli nie piszesz do supportu tak jak w moim przypadku robisz zdjęcia cd-keyow ticket dopisujesz i konto ci oddają, ja pisałem po angielsku do Sean'a akurat w moim przypadku...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...