Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Osiągnięcie przemysł ciężki

Gość kamil40013

Rekomendowane odpowiedzi

Gość kamil40013
Opublikowano

Witam jak wykonać to osiągnięcie:

Przemysł ciężki

"Wystrzel równowartość 200 000 dolarów amunicji z Miniguna w czasie jednego życia."

Proszę o wytłumaczenie.

Opublikowano

Stan koło respa i musisz wystrzelić chyba 1000 ammo. 5 razy fulla wystrzel podchodząc do tej dużej apteczki, dispa czy co to tam jest :P

Opublikowano

Musisz w czasie życia wystrzelić tyle razy, aby równało się to 200 000 dolarów, najczęściej na mapach typu achievment można takie coś zrobić bez problemu.

Opublikowano

nie łatwiej tym?

xxx

wypakowujesz -> uruchamiasz różowe logo steam-> wybierasz TF2 (i inne gry z innych można dostać 3 przedmioty do TF2)-> wybierasz te archiwementy jakie chcesz (za wszystkie można dostać 43 przedmioty )-> dajesz na ten nadajnik radjowy i masz odblokowane! w grze klikasz na maila i tam odbierasz

Opublikowano

Boshe czy na prawdę ucieszy cię oszukanie czegoś co nie myśli i jest tylko troszkę mądrzejsze od cb ;> ?

Co do topic to 5 magazynków sprawdziłem na nowy koncie :)

• 3 tygodnie później...
Gość kamil40013
Opublikowano

Nie chcę wbijać osiągnięć poprzez serwery achivement lub przez Steam Achivement Manager. Wolę uczciwie zdobywać osiągnięcia , wtedy mam satysfakcję , że sam to osiągnąłem , a nie przez jakiś cheat.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...