Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ile metinow odpale na tym komputerze bez lagow?

Funto4

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

To zależy jaki klient. Są privy, że zjadają mało procesora, a są takie, że zjadają tak dużo jak Sleeping Dogs.. Ale tak na oko to 6-8 ale tak jak pisałem zależy od klienta.

photo261314.png

Opublikowano

tez zalezy jak masz dobrze kompa zomptymalizowego a szczególnie karte graficzną im więcej zainwestujesz w wydajnośc niz w jakosc to moze 9-13 metków odpalisz :D

Opublikowano

Jeszcze zależy od neta :) ale tak to 8 metków spokojnie :)

Jeżeli piszę haotycznie to znaczy, że piszę na szybko i nie zwracam uwagi na to w jaki sposób piszę!

hjbu.jpg

Opublikowano

3-4.

Około 5-7.

I3 by więcej uciągnął niż te wasze "strzały"

Sam gdy grywałem miałem 2gb ramu i jakiegos starego procka 2x2.8 i spokojnie na dt chodziłem na 4-5 metkach, i5 przy 8gb ramu spokojnie uciągnie do 15 metków, gorzej będzie z ogarnięciem użytkownika tych metków, ale o kompa bym się nie martwił :) do 15 spokojnie jak nie więcej :)

edit. 4-5 metków oczywiście również przy gorszej karcie graficznej, chociaż ona tu nie ma tak wielkiego znaczenia.

beztytuuacf.png

Opublikowano

Nie rozumiem po co te strzały gdyż najtrafniejszą odpowiedź udzielił Mentalista.

Zależność od serwera jest owszem lecz największa idzie po naszej stronie czyli parametrów komputera.

Nie rozumiem po co CI tak wiele otwartych okien klientów na jednym ekranie ale do buffowania i expienia na pewno w 3. dasz radę

a uciągnąć do 12 okien to da radę.

Opublikowano

mysle ze tak z 10 i powyzej odpalisz na spokojnie ale to zalezy tez czy grasz na privie czy na globalu. Ja na hmm powiedzmy troche slabszym kompie odpalalem z 7 kont na OX wiec mysle ze powyzej 10 dasz rade bez lagow.

45179002195106997557.png

Opublikowano

Nie rozumiem po co te strzały gdyż najtrafniejszą odpowiedź udzielił Mentalista.

Zależność od serwera jest owszem lecz największa idzie po naszej stronie czyli parametrów komputera.

Nie rozumiem po co CI tak wiele otwartych okien klientów na jednym ekranie ale do buffowania i expienia na pewno w 3. dasz radę

a uciągnąć do 12 okien to da radę.

jak to po co tyle metinow otwartych? BOTY :D

Opublikowano

A powiedzcie mi, czy jak będę grał np. wojo + buff na 2 konta. Będą lagi? czy nie będzie?

Nie będzie, chyba że na jakichś mega spotach albo eventach ale wątpie

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...