Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Xbox live - reje

wirus98

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema

Gdy zakładam konto muszę podać numer konta, dowiedziałem się że po podaniu tego numeru muszę wyłączyć subskrycje na stronie (mam darmowy miesiąc do wykorzystania) a więc pytanie brzmi czy gdy wyłącze subskrycje i skończy mi się ten miesiąc darmowy to z konta mi coś będzie brało czy poprostu nie będe miał już golda i nie będzie brało

Opublikowano

Jeśli zaznaczysz opcję SUBSKRYPCJI xbox live co miesiąc będzie pobierać pieniądze z twojego konta. Pamiętaj, że podczas zakładania konta opcja subskrypcji aktywuje się automatycznie. Jeśli jej nie chcesz to ją dezaktywuj :)

Opublikowano

Siema

Gdy zakładam konto muszę podać numer konta, dowiedziałem się że po podaniu tego numeru muszę wyłączyć subskrycje na stronie (mam darmowy miesiąc do wykorzystania) a więc pytanie brzmi czy gdy wyłącze subskrycje i skończy mi się ten miesiąc darmowy to z konta mi coś będzie brało czy poprostu nie będe miał już golda i nie będzie brało

Gdy wyłączysz subskrypcję, to nic nie będzie Ci brało z konta ani nie będziesz miał Golda.

Opublikowano

Zakładasz konto, masz 2 opcje:

Kontynuowania bez karty- bez golda

z karta- z 1 miechem golda, lecz zeby kasy nie pobieralo potem, musisz wylaczyc dalsza subskrypcje

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...