Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

GF co i jak

kamas3

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wiem że nikt nie lubi GF ale skoro to forum lubi boty to spytam, chciał bym zrobić 4 GF ale nie wiem jakie, wszystkie stać będą 24/7 na clientless, co polecacie, jaka rasa czy w pt czy bez, jaka różnica w lvl mobów a charem

Opublikowano

a nie lepiej 4 wizy na jednym spocie i powiedz mi jaka różnica lvl musi być żeby dobrze kasa szła pomiędzy mobem a postacią ile lvl ??

Opublikowano

masz może jakiś sposób jak to ułożyć mniej więcej ?? w sensie na bocie bo ja oczywiście nie mam się czym wytaxować zbytnio i musiał bym lecieć od 1 lvl z tym

Opublikowano

Wbij pierw lvl bo inaczej nie ma sensu zaczynać od 1lvl. Więc tak jak już bedziesz miał taxera najlepiej 90lvl+ zrób 4 postacie :

- Wizz full int ( postać do ataku )

- Wizz full int ( postać do ataku )

- War full str ( Postać do bufowania wizzów żeby nie padły na spocie )

- Cler ja mam trochę inta żeby nie brakowało mamy + trochę str żeby miał więcej życia ( postać daje buffy na str i inta + leczy i resa )

Więc tak zrób to jak pisze :

- Jeden wizz tylko do ataku nic więcej

- Drugiego wizza zrób z bardem ponieważ ma buffa na speeda i nie musisz wydawać kasy na fiolki

- Wara zrób z clerem ale zrób tylko resa bo jak cler padnie to lipa

- Clera zrób samego buffy , res , leczenie

Na takie bulidy trzeba coś ok. 700 / 800k sp więc dużo roboty z tym nie ma

1373700515-U207193.jpg
Opublikowano

no roboty z tym jest mimo to zrobię po prostu tak że puszcze je w LTP 4 wizy i niech latają bo nie mam czasu tego ogarniać

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...