Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

(Ankieta) Wasz ulubony styl gry

Kamilusz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wybierzcie tutaj swoją odpowiedź i napiszcie dlaczego. Pomoże to, na pewno nowym graczom, którzy niewiedzą kim grac. (pomysł zaczerpnięty z innego forum)!

1) Czyli grasz po prostu żołnierzem, ciśniesz gratami i wywalasz czołgi od siebie :D

2) Czyli grasz po prostu strzelcem, zasypujesz wroga pociskami a czołgi wysadzasz w powietrze,

3) Chowasz się gdzieś i zdejmujesz wroga ze snajperki.

4) Czaisz się an wroga i zadajesz śmiertelny cios w plecy.

5) Wsiadasz do samolotu i trollujesz podcinając

6) Bawisz się w Wolrd of Tanks

7) Odmiana Komandosa dla doświadczonych graczy.

beztytuueyr.png

Pomogłem? Daj lajka :D

Opublikowano

Ale strzelcem bardzo szybo się zarabia "xp" bo wystarczy tylko czoła z rakiety zniszczyć i już masz dużo :D

beztytuueyr.png

Opublikowano

Ja najbardziej lubie grać strzelcem i snajperem.

Na snajperze łatwo mieć staty 10-0. Strzela się z daleka i zabija się przeciwnika zanim on zareaguje.

Strzelcem się też fajnie gra.

Nigdy z pojazdami nie ma problemu i łatwo pokonać samemu kilku przeciwników.

1398258449-U383457.png

Opublikowano

Strzelec oraz Hunter (nie ma tutaj tego stylu).

Strzelec - łatwo się gra przeciwko pojazdom, 3 vs 1 spokojnie wygrywa, poza tym, lubie siać rozp****** KEG :D

Hunter - odmiana stylu komandosa. Nienawiść Hectora/Chmurotwórca + LR Pistol + MGL - dużo dmg, XP oraz rangi :)

Masz problem w sprawie Battlefielda Heroes ??? Pisz na PW

Jeśli pomogłem, nie zapomnij dać LIKE

BFH Polska ;)

Opublikowano

Strzelec oraz Hunter (nie ma tutaj tego stylu).

Strzelec - łatwo się gra przeciwko pojazdom, 3 vs 1 spokojnie wygrywa, poza tym, lubie siać rozp****** KEG :D

Hunter - odmiana stylu komandosa. Nienawiść Hectora/Chmurotwórca + LR Pistol + MGL - dużo dmg, XP oraz rangi :)

Znam ten styl, bardzo dobry i nwm jak mogłem o nim zapomnieć, dodaję. Ja polecam też nóż Super nóż royal/Uber nóż Konrada + pistolet na daleki dystans (Super armata Harry'ego a u natio nie pamiętam) + MGL. Ten styl to chyba najbardziej nożownika się tyczy.

beztytuueyr.png

Opublikowano

Hunter ? WTF ? Zawsze myślałem, że hunter to osoba polująca na jednego gracza. Wprowadzacie jakieś dziwne terminy...

Sold, Mando, Gunner, gram wszystkim i wszystko mi sprawa radochę.

Opublikowano

I odpychające uderzenie :D Nieźle się tym troluje :D

Haha xD Zgadzam się, szkoda, że nie można głosować wielokrotnie :| Jakby co, strzelec ma o 1 głos więcej :D

Hunter ? WTF ? Zawsze myślałem, że hunter to osoba polująca na jednego gracza. Wprowadzacie jakieś dziwne terminy...

Sold, Mando, Gunner, gram wszystkim i wszystko mi sprawa radochę.

Niestety nie. Ten styl nie został wymyślony przez nas, ale przez Rosierena. Oglądałem jego gameplaya i Hunter mnie zaciekawił. Dlatego go tutaj wymieniłem.

BFH Polska ;)

Opublikowano

Został wymyślony ? Joey nie zaczął nim grać jako pierwszy a zwyczajnie go rozpowszechnił. 3/4 mando po wprowadzeniu PP zaczęło tak grać, ciekawe czy wg ciebie jiijii stworzył to samo dla gunnera ? I jak niby się to nazywa ? Gunner Hunter ? Nie wiem kto wymyślił tę nazwę.

Opublikowano

Joey nie zaczął nim grać jako pierwszy a zwyczajnie go rozpowszechnił.

Nic takiego nie napisałem.

ciekawe czy wg ciebie jiijii stworzył to samo dla gunnera ?

Według mnie nie, ale może dla cb tak.

I jak niby się to nazywa ? Gunner Hunter ? Nie wiem kto wymyślił tę nazwę.

Więc po co to piszesz ?? Może dlatego, że chciałeś mnie zgasić swoją inteligencją ? Nie rozumiem sensu twojej wypowiedzi. Wystarczyło napisać tylko ostatnie zdanie - "Nie wiem, kto wymyślił tą nazwę." Dziękuję.

BFH Polska ;)

Opublikowano

Został wymyślony potraktowałem jako synonim tego, co napisałem. Nie jest tak ? Czy jeżeli ktoś zrobił coś pierwszy raz na świecie to tego nie wymyślił ? Hmm. Jestem po prostu ciekawy skąd wziąłeś tę nazwę ?

Opublikowano

BFH Polska

Haha xD Zgadzam się, szkoda, że nie można głosować wielokrotnie :| Jakby co, strzelec ma o 1 głos więcej :D

Już można:D

Googlus

Niestety nie. Ten styl nie został wymyślony przez nas, ale przez Rosierena. Oglądałem jego gameplaya i Hunter mnie zaciekawił. Dlatego go tutaj wymieniłem.

W tej wypowiedzi nasz kolega napisał, że owy styl i nazwę wymyślił Rosieren :D

beztytuueyr.png

Opublikowano

@UP

Nie wiem Googlus, co jest w tym zdaniu niezrozumiałego :) Nazwę podał kiedyś jakiś widz Joeya i tak się ustaliło. To nie mój wymysł !

BFH Polska ;)

Opublikowano

BFH Polska

Już można:D

Googlus

W tej wypowiedzi nasz kolega napisał, że owy styl i nazwę wymyślił Rosieren :D

Nikt nie nazwya PP z Pistolem Hunterem, nikt z wyższej półki. Joey w żadnym swoim filmie nie nazwał tego w ten sposób. Kończąc ten spam, prosiłbym o podanie na pw chociaż jednej wypowiedzi chociażby z bfhn, gdzie ten styl jest tak nazwany. eot.

Opublikowano

Jeżeli chodzi o mnie to większość czasu spędzam w powietrzu, ale gram wszystkimi klasami. Głównie strzelcem, czasem żołnierzem, a dla zabawy snajpie komandosem

93353141365207679707.png
by kml14

Cytat

I fight for peace, that's what I'm up here for.

- Patrick ,,PJ" James

Opublikowano

No chyba angelskiego nie znasz bo to jest to samo. Może ja o czymś nie wiem i to jakiś styl mando bo mało gram nim raczej gunnerem

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...