Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[PROBLEM]KOPIA MAPY NA INNYM INDEXIE.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

Mam do plików wgraną mapę znaną jako loch pająków v3 z baronówną :D quest jest nie ważny.

Dodałem ją pod index 40, i gdy w grze spisuję /private 40, to przenosi mnie na mapę, wszystko jest ok, dodałem swój quest do komnaty, wszystko ładnie, ale pomyślałem aby zrobic taki

loch, tylko że poziom łatwy, dla mniejszych lv, no to pomyślałem, aby nic nie kolidowało z tym poprzednim, to dodam tą samą komnatę, ale na innym index, nazwa itp. pozmieniałem nazwę, index itp, ale niestety po wpisaniu /private, nic nie przenosi...

Czy one ze sobą kolidują ? , Czy można tak wogóle zrobic ? Dla mnie teoretycznie to powinno działać ale nie działa.. , a wszystko jest ładnie pododawane.. .

Za pomoc +++++

2421404553.png
Opublikowano

Ok, teraz mam taki problem, jest dodana ta mapa, jako dwie oddzielne, typu V1, V2 w nazwie, wszystko ok, ale jest taki problem, że działa tylko ta, która pierwsza ładuję się w channelu. Np, pierwsza ma index przypisany 40, druga 42, to działa tylko ta o indexie 40.. , wie ktoś jak można to rozwiązać ?

za pomoc +++++

2421404553.png
Opublikowano

Taka moja sugestia spróbuj dodać indeksy map do wszystkich chaneli 1,2,99....

Ok, już sprawdzam i daje Edit.

@Edit, niestety dalej to samo, czekam na dalsze podpowiedzi :D

2421404553.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...