Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Avila

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć mam avile i chciałem się zapytać jak dodać nowe swoje ikony np skrót do fb i tp ( wiem że to jest ale posłużyłem się przykładem) może trzeba jakiegoś softa wgrać ? z góry dziękuje daje lajki.

images1lzh.jpg
Opublikowano

a to na taki telefon jest FB? xD skad go wytrzasnales?, tak serio, to nie masz co, polecam wymiane tego tel na smartphone'a

Jest ale nie w formie aplikacji. Jedyne co można zrobić to coś w stylu odnośnika do strony internetowej. Jedna i to jest za trudne a można powiedzieć, że nawet niemożliwe. Tak jak kolega wyżej wspomniał jeśli Cię stać to kup nowy telefon, od 200zł zaczynają się używane ale bardzo dobre smartphone'y
Opublikowano

@up. Lepiej dopłacić i kupić coś nowego z gwarancją.

No tak ale wiesz jak to z ludźmi jest :)

Ja tam mam już prawie od roku Neo V i mi z nim dobrze i nie zanosi się że go zmienię :)

No i przecież oczywiście, że lepiej dołożyć te 100 czy tam 200 zł i mieć telefon na trzyletniej gwarancji :)

Ale wiesz jak komuś się śpieszy czy coś to że tak powiem "Tonący brzytwy się chwyta".

2utq9g5.png b6u4qg.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...