Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Szturmowiec or Snajper

MichuM4

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Snajper :D

W sumie, kto co woli :P Ja uwielbiam snajpera za szybkie akcje, możliwość walki z dystansu oraz mobilność.

OndteAw.png
Opublikowano

Nie, lubie i to i to . nie robi mi to różnicy chodzi mi tu o czy da sie ugrać szturmowcem bez FAMASA i czy gra snajperem sie nie znudzi

E9mwj60.png

Opublikowano

Szturmowiec i c4 = troolowanie tanka:P

Na początku może być trudno 1-15lvl potem leci łatwiej ;)

fighting0070.gif

2151571077.png

Sygna nr 2 i 3:

f51f61ce7c7db.jpg

1358683560-U261555.png

Sygnatura by SoiThe

Pomagam w działach "Problemy z grami" "Komputery" "BFP4F" "Tworzenie stron www"

Opublikowano

Sniper możesz kampić i latać po całej mapce i kosić ja przykładowo narazie m24 gram i staty są dobre ; ) . Łatwa rozgrywka ; D

Opublikowano

Nie, lubie i to i to . nie robi mi to różnicy chodzi mi tu o czy da sie ugrać szturmowcem bez FAMASA i czy gra snajperem sie nie znudzi

Da się ugrać każdą bronią famas wcale nie jest najlepszy dla szturmowca. Mam już 22 level snajpera i mi się nie nudzi jak na razie.

Opublikowano

pfff idiotyczne pytanie * kto jest epszy* skąd my mamy wiedzieć kim WAM się epiej gra? kto jakie ma upodobania? sniperem możesz campić tak.... a assutem nie? możesz... sniperem możesz grać na biski dystas? możesz caymory i vss ..... a szturm famas.... na średi dystans szturmowcem możesz? możesz .... sniperem na średni dystans możesz? możesz.... sks

YAY

Opublikowano

Szturmowcem lepiej się gra na małych mapach np. Sharqi czy basra, tam można zdobyć dużo expa i dużo killów.

Snajperem gra się trudno gdyż trzeba zabić headshotem żeby zabić na 1 strzał, poza tym występuje bullet drop na daleki dystans musisz celować w górę.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...