Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Cabal] As Cabal Renewal

KM.7StyleR

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, jako iż wiele osób szuka serwera z tego co widzę po tematach chciałbym zaprezenotwać wam serwer, który nie powinien zawieść nikogo kto szuka servera bez miliona RR i długiego, zbędnego expienia. Uważam, że ostatni udpate sporo zmienił także osoby, które grały na nim kiedyś powinny spróbować. Oficjalne raty to:

BaselevelExp : 2000x

SkillRankExp : 400x

CraftRates : 100x

DropRates : 30x

AlzDropRates : 50x

AlzBomb : 10x

MobsDrop : 2 Items

ResetSys : Disabled

ServMode : PlayerKill

Characters : 136883

Accounts : 105816

Ale nie wierzcie im ponieważ do 200 lvl można dobić w 15 min z drobną pomocą, także na 2000x nie wygląda. Exp jest tutaj najmniejszym problemem bo zajmuje na prawdę chwilkę. Przejdźmy do reszty:

Drop rate- O itemki mith 14 ampa, które dają nam dobry start jest na prawdę łatwo, jak nie z dropu to kupić tanio. Jest też inna opcja, bluestin 26 ampa +7, wiadomo bywają problemy z defem ale za to dmg super i polecam taką opcje z dobrymi vampami da rade przy takim secie zostać. Ogółem w tym punkcie chcaiłym wspomnieć o Custom mapach, które po ostatnim updacie zostały wprowadzone: Trace Acain, Frobidden Island. Drop w nich jest znakomity, w Trace lycan weapony, natomiast w Forbidden bronie AGN (custom dodane przez adminów serwa) oraz agn sety, oczywiście wszystko 3 slotowe craft i w 1 slocie amp a reszta clean. Jeżeli chodzi o dungi to mamy FT B2F, Streamer Crazy, CA i reszta standard.

Pvp- Największa zaleta servera, brak resetów (nie ma pvp 1-2 hity) , dobry balans dmg, zawsze znajdziemy kogoś do walki i lada moment TG zostanie przywrócone

Jedyną wadą jest to, że class rank trzeba neisty robić od 1 ale jak wiadomo bez story questów, więc w 1 dzień można ogarnąć. Myśle, że o wszystkich najważniejszych kwestiach wspomniałem, w razie pytań proszę pisać. Dodam iż jest to najlepszy serwer na jakim osobiście grałem a testuje każdy bardziej znany priv od 2008 roku, odkąd skończyłem grać na globalu. Dzięki za uwagę.

Stronka: http://www.adikgaming.com/ascabal/

Forum: http://www.adikgaming.com/board/

@EDIT Zapomniałem wspomnieć o 2 rzeczach :)

Kasa- Dorabiamy się poprzez drop dobrych itemów of amp, deathblow lub poprzez dropienie uchh,cehh (spoty pokaże gdy zobaczę kogoś w grze ^^ ). To 2 najprostsze drogi, dla zainteresowanych podam więcej

Ludzie- Jako iż server stoi na Filipinach a strefa czasowa jest tam +7 w stosunku do naszej dlatego też najwięcej osób gra od rana i po południu ale nie tylko filipińczyc grają. O prestiżu servera świadczy to, że gra tam wiele osób z Europy, Stanów więc w innych porach czasowych również jest z kim grać tylko wiadomo jest to mniejszość w stosunku do filipńczyków ale i oni znają w dużej mierze angieski.

Oczywiście gildia już jest i czeka na Polaków :) Nie będe wam podawał wsyzskich nicków jakich używam w grze, każdy zaczyna się KM7... Piszcie po prostu na shoucie, na ch4 w języku polskim w określonej porze lub tutaj na foum abym wbił.

Opublikowano

Ma/Miał ktoś podobny problem ? wiecie jak go rozwiązać ? Kiedy próbuję włączyć instalator wyskakuje mi napis: This file contains invalid data.

@Edit Problem rozwiązany przyczyną był właśnie źle pobrany plik przez ostatnie 8 sekund miałem zwiechę podczas pobierania i dlatego nie chciał się właściwie odpalić.

Opublikowano

Myśle, że problemem może być Twój antyvir, który pewnie wykrył wirusa i usunął pewne pliki przez co nie zainstalujesz. Musisz wyłączyć go podczas instalacji i odrazu zaistalowny folder dodać jako wyjątek przy skanowaniu.

Opublikowano

Kasa- Dorabiamy się poprzez drop dobrych itemów of amp, deathblow lub poprzez dropienie uchh,cehh (spoty pokaże gdy zobaczę kogoś w grze ^^ ). To 2 najprostsze drogi, dla zainteresowanych podam więcej

A gdzie dropią ? Mógłbyś dodać mini poradnik gdzie expić itp ?

Opublikowano

Ehh, a oczym mówiłem - odezwijcie się w grze pokaże spoty.... No ale dobra nie ważne. Expimy na mongrelach w DS ch4, a itemki najlepiej dropić bronie w Trace Acain i sprzedawać lub DF itemy w PI lub uchh, cehh w DS na mongrelach, reddish cauda.

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Musisz wyłączyć antywira przed instalacją :) a potem w wyjątkach dodać cały folder by wykluczyć ze skanowania. Jeden plik jakiegoś pseudo wirusa wykrywa i wlasnei jego antyvir zawsze usuwa.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...