Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Filmy.

LuuuuuuuziQ

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Mam od pewnego czasu problem, otóż filmiki na yt ładują mi się strasznie powoli. Jeszcze jakiś tydzień temu nie było nawet problemu z filmikami FullHD , a teraz na HD musze poczekać z 15 min aż mi się film załaduje. (nawet dłużej, zależy od długości.)

Jakieś rady ? ;d

Neostrada 10 mb/s.

Opublikowano

Miałem podobnie. Po przeskanowaniu kompa i usunięciu wszystkich wirusów było okej ;) Dodatkowo możesz przeczyścić rejestr. To przyspieszy twój komputer.

ou7821.jpg

exModerator Counter Strike

Opublikowano

Własnie chce zrobic w niedalekiej przyszłosci . Ale jak ktos by mi w tym temacie dał link do sciagniecia win 8 pewnego, albo z pewnego zrodła (tylko nie chomikuj ;d) to moze sie dzisiaj pobawie . ;)

Byłbym wdzieczny . ;)

Opublikowano

Masz może 2 komputer ? Laptop ? Podłącz do niego neta i zobacz czy jest dobrze, jeśli to samo to się czepiaj dostawcy ew. tego modemu/routera, jak będzie dobrze to znaczy że coś masz w systemie skopane ew. zła konfiguracja modemu

Opublikowano

Napewno bd robił formata.

Tylko zastanawiam się nad tym linuksem . Zobaczem.

No nic dzięki za checi. ;)

@edit

okej truefaith , zobacze. Mam laptopa (mój brat ^^).

Opublikowano

Jeszcze spróbuj zresetować modem, powinien być taki mikroprzycisk do wciśnięcia np. igłą. Jak nie zadziała dzwoń po techników niech rozwiążą sprawę

Opublikowano

reset czyli wyłączenie z prądu i podłączenie?

ja tak samo miałem ( mam nadal czasami) a mam neta 100mbp/s taki mam wykupiony i tez nie wiem czemu to mam. poczekaj z 1 miech może się zrobi bo nic na to nie poradzisz. ew jak ci wszystko resztę chodzi wolno tzn ściąga się wolno itp to zadzwoń do nich

Opublikowano

zresetuj jak ci true mówi czyli gdzieś na routerze powinien być taki guzik i tylko igłą itp możesz go wcisnąć u mnie np zęby całkiem reset muszę go przytrzymać 30 sec

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...