Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Prośba o skontrolowanie mojego profilu

Ahmedcreep

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

K/D słabe, lecz myśle że się nadajesz do gry ; p. Zakup sobie pakiet dla mechanika jeżeli masz kase będzie ci łatwiej są tam całkiem dobre dodatki ; )

Opublikowano

pf umki dupa a staty do wsadzenia w dupe....

kup zestaw z mp5 i zacznij grać a nie opierdzielać się na rundzie

YAY

Opublikowano

Jeśli chcesz poprawic sobie statsy i nabijac więcej pkt to zawsze gdy grasz kupuj RPG booster za normalne credist 700/dzień i wal w samochody rozwalisz je na hita, a punkty polecą jak szalone. Też gram mp5 jako głowna broń, najlepsze dodatki ammo w dmg i reszta w celność.

Opublikowano

@up

Tak ale on nie potrafi grać i jak wyda te 700 creditsów to mu się nie zwrócą -,- Lepiej niech nie przyzwyczaja się do boosterów

@topic

Dodatki ubierz te z pakietu... co nie znaczy że zdobędziesz skilla bo twoje K/D Ratio jest... śmieszne

CPU: Intel Core i7 6770K @ 4,0GHz
GPU: Zotac GTX 780Ti AMP Edition
RAM: Kingston 2x8GB

Case: Cooler Master HAF X

Opublikowano

Musiał bym z kimś pograć, aby ten mi powiedział co i jak, bo mnie rozwalają głownie snajperzy i nie wiem jak tego uniknac.

Jeżeli poszukujesz listy ID przedmiotów Minecraft, komend WorldEdit, to zapraszam do mojego poradnika!

25hmxok.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...