Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Blokada Telefonu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć. Mam oto taki problem już od dawna i nie wiem czy to wina moja czy już z telefonu..

Mam telefon Motorole Flipout i gdy robie cos na tel. to blokuje mi sie ekran nie moge nick kliknac nic nie działa pomaga jedynie zablokowanie telefonu i odblokowanie go. Czy ktos wie od czego to moze byc? I czy mnie rozumiecie :)

Cześć.

Opublikowano

Up. Raczej nie :P

Chodzi o to że ekran się blokuje ale wszystko się pali normalnie z ekranem , Nie nie blokuje się jeśli tak rozumiecie..

Cześć.

Opublikowano

Może po prostu masz zawalony telefon aplikacjami i grami. Sprawdź ile masz pamięci operacyjnej. Może on zwyczajnie się wiesza :)

Pobierz z Android Marketu program App Cache Cleaner i przeczyść nim system ze zbędnych MB...

Opublikowano

Ok, nie ma za co :) Przeczyść telefon i napisz jak poszło i czy coś się zmieniło. Czasami problemami są wadliwe egzemplarze, czysty przypadek i pech jednocześnie. Może jest on jakiś wadliwy. Od kiedy masz telefon a od kiedy pojawiły sie problemy? Jak nic nie pomoże idź do salonu operatora. :)

Opublikowano

Rozumiem, że używasz telefonu i nagle on łapie taką jakby zwiechę? Wiesz co według mnie coś masz nawalone w sofcie. Jeżeli samo przeczyszczenie/reset nie pomoże spróbuj wgrać nowy soft. :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...