Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z komputerem

wra271lta

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema mam taki problem z kompem ostatnio grałem sobie gre jak zwykle u mnie i podczasz grania wyłonczył mi sie komputer chciałem go włonczyc i go sie nie da włonczyc co to może byc wiem tylko ze kiedys miałem popsuty dysk i miałem w nim wymieniane ścieszki. nic wiencej nie miałem problmów z komputerem prosze o pomoc co sie mogło stac bo nie wiem czy iśc do informatyka zeby mi to zrobił czy poprostu ja to sam moge zrobic prosze o pomoc co mam w tej styułacji zrobic.

Opublikowano

Z tą ortografią sam tego nie zrobisz

Poczytaj sobie to

http://www.ai24.eu/index.php?option=com_content&view=article&id=44:komputer-nie-wlacza-sie-napraw-sam&catid=6:poradnik&Itemid=16

fighting0070.gif

2151571077.png

Sygna nr 2 i 3:

f51f61ce7c7db.jpg

1358683560-U261555.png

Sygnatura by SoiThe

Pomagam w działach "Problemy z grami" "Komputery" "BFP4F" "Tworzenie stron www"

Opublikowano

Proponuje na początek

http://allegro.pl/listing.php/search?sg=0&string=s%C5%82ownik+j%C4%99zyka+polskiego

Po zakupie słownika podaj nam specyfikacje swojego sprzętu

Następnie pożycz od kolegi/koleżnki markowy zasilacz i sprawdz czy się włączy albo idz do serwisu i oddaj do diagnostyki (tylko do tego, koszt może max 50zł) i napisz co ci powiedział.

Pomagam w sprawach komputerowych

Opublikowano

ok zobacze co to jest ;d bo jak chciałem włonczyc pcta to wydaje dziwny odgłos z zasilacza więnc to moze jego sprawka ;d a i jescze takie pytanko jaki zasilacz kupic który dobry który sie opłaca;d

Opublikowano

Byłem dzisaj u informatyka i powiedział mi ze to zaśilacz więnc dzięnki za wrzystkie podpowiedzi z problemem mojego pcta jutro go odbieram.

TEMAT ZAMKNIĘTY :D

Dzięki za pomoc w tej sprawie.

Opublikowano

no i kurwa złe zrobiłeś -.- ten pojebus da ci znowu z czarnej listy zasilacz i za 1 miech przyjdziesz znowu na te forum z takim samym tematem

Opublikowano

nie nie przyjde juz na forum bo nie jestem zjebusem tak jak ty i nie kupuje jakiegos gówna -_- jak ty........

własnie ty sie nie odzywaj bo gówno pomogłes w tym temacie i nie da mi zadnego zasilacza z czarnej listy bo ja nie kupuje takiego gówna jak ty -.-

To sie okaze. o tego "zjebusa ' chodzilo mu o informatyka ^^

Gowno to raczej ty masz z porownaniu z jego komputerem :D

Jak dostaniesz komputer spowrotem to pochwal sie tym zasilaczem :))

1377863814-U611928.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...