Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q]Czy opłaca się kupić zestaw Jtiger z l96 ?

Snowe

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Okej a Shodredux z sks by się też opłacało ? Oczywiście po l96

Jeśli chcesz kupić dwa pakiety to tak, jeśli chcesz kupić jeden to najpierw bierz tego z l96a1 masz w nim bardzo dobre dodatki, lunetę 2x zoom vipery i inne dobre rzeczy a jak ci się znudzi snajperka to SAIGA i wio.
Opublikowano

Ten zestaw to najlepsze co może być dla snajpera wejdź sobie w moje statystyki i zobacz ile można uciągnąć z tej broni i z tym zestawem

Opublikowano

L96 to coś pięknego polecam ci go z tym zestawem i z lekkim doświadczeniem z żadnej odległości nie spudłujesz.

Z sks'a nigdy nie strzelałem więc ci nie doradze.

Opublikowano

emm pierw 96 potem SKS możesz :) sks na dasze dystase ;) i epiej sobie poradzi na biski dystans więc....

YAY

Opublikowano

Kominiar4 ja już mam vss ; D teraz chce jakąś dobrą snajperke typu m24 a l96 właśnie taka jest

Kominiar4 ja już mam vss ; D teraz chce jakąś dobrą snajperke typu m24 a l96 właśnie taka jest

sorry że dopiero tera ci odpiszę co do sks'a to nie kupuje tera z zestawem bo się nie opłaca kup jtigera i wbij na nim 21lvl i dopiero kup sks'a zmontuj dodatki z Jtiger i kosa polecam

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...