Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Photoshop - zablokowane filtry itd .

Highlander98

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć , mam mały problem . Pewien kolega wysłał mi photoshop'a , tego co on ma i wszystko u niego jest okey . Więc od razu proszę admina o karanie , użytkowników , którzy będą się wypowiadać ,że winną jest pobranie złego photoshop'a ;] a oto właśnie problem , nie mogę wybrać kilku istotnych rzeczy i proszę mi wytłumaczyć jak zrobić ,żeby dało się ich używać , tu mam przykładowe ss :

http://img819.imageshack.us/img819/2373/problem1wp.jpg

1370621278-U708240.png

By me

Obecnie nie wykonuje zleceń

Opublikowano

Nie masz odpowiednich plików, albo źle po prostu się wgrały. Nie pobieraj od kolegów, z dyskietek, płyt, czy czego tam jeszcze, tylko z oficialnej strony. Wiem to z doświadczenia. Photoshop nie jest tak czuły, wystarczy że jakiś plik się nie wgra odpowiednio, lub w ogóle, ale program i tak sie włączy bo nie będzie go po prostu wymagał.

Proszę, pobierz bezpośrednio stąd przez Adobe Menagdera.

http://www.adobe.com/cfusion/tdrc/index.cfm?product=photoshop&loc=pl

Edit: Zauwazyłam, że działasz na obszarach 32 bitowych. Nie wiem, czy w tym może tkwić problem, ale na wszelki wypadek przez odinstalowaniem i zainstalowaniem ponownie Photoshopa zrób po prostu nowy dokument, ustawiając nie 32 bity, a 8 bitów.

Opublikowano

podczas instalacji twojego idealnego photoshopa od kolegi nie wgraly ci sie pluginy, takie cos jest, gdy masz pluginy na liscie, a nie masz takowych, 'bierz dalej od kolegow', zajedziesz daleko ;]

4ieVbpu.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...