Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[POMOC] Konstruowanie

JayJayPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam , mam problem z konstruowaniem przedmiotów ,

Zbieram drewno i chce je zamienić na deski no to wciskam klawisz E i przeciagam drewno by je zamienic na deski , i teraz tak mam np 10 drewna to powinno wyjsc mi 40 desek tylko problem tkwi w tym ze musze ciągle przeciagac deski do eq , po prostu jak klikam na deski to nie moge wiecej wziasc niz 4 deski , np jak 2 razy klikne na deski to powinienem miec 8 desek potem jak znów klikne 12 desek a chodzi o to ze nie moge tak robic tylko musze raz kliknac i przeciagnac do mojego eq a nie moge klikac na deski aby uzyskac maximum z drewna , mam nadzieje ze jasno wytłumaczyłem i wiecie o co mi chodzi i pomożecie mi to naprawić .

1342363234-U684025.png

Opublikowano

tak próbowałem

jak była by możliwosc to prosiłbym o ss Opcji ( wszystkich )

dlatego iż moja siostra młodsz się wkręciła w mc a ma 6 lat

i gra na singlu a potrafi trafić do opcji bo ostatnio odwróciła oś myszy :P

może to by mi pomogło .

teraz sie bawiłem i dodam ze

moge klikac na deski i uzyskac max z drewna przytrzymujac prawy przycisk myszy i klikajac lewym wychodzi mi maximum desek ale potem jest tak ze musze kliknac E i upuscic je i podniesc musze nie moge ich przenisc do mojego eq odrazu

1342363234-U684025.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...