Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Szukam] BlackOps2 Unlimited UAV

syntezy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak w tytule, poszukuje unlimited UAV do BO2. Podobne jest do MW3 (mw3 multihack +22 by viper) czy jakoś tak. Moje pytanie brzmi czy istnieje takie coś do BO2 a jeśli tak to czy podeśle ktoś link ponieważ szukam i szukam ale nie moge znaleźć :/

Oczywiście żeby był to trainer ponieważ zalezy mi na tym aby było to undetected :)

Opublikowano

jesli juz to radar, a nie unlimited UAV, lolz.

No właśnie kolego nie radar ;) Jest coś takiego do MW3 jak unlimited uav (nazwe trainera która to ma podałem w moim poprzednim poście) i dlatego pytam o UAV a nie radar.

Opublikowano

Szkoda :/ Konkretnie chodzi o to, że na radarze cały czas są kropeczki, nie chodzi o to ze skanuje się cały czas mini mapka tylko bez przerwy widac przeciwników ;)

Opublikowano

up@ lol... jeżeli masz unlimited UAV to masz cały czas UAVA RADAR to jest to samo.. man please.. Uav, radar, bsp..

76561198048736832.png

Opublikowano

Nie rozumiemy się.

Radar byłby zapewne hackiem a mi chodzi bardziej o TRAINER z jakimiś opcjami a w tym unlimited UAV, ponieważ takie coś jest undetected.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...