Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[TuT] Jak Zarabiać na PL'u nawet do 20-50kk dziennie !

Yerbownikx

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka dziś przekażę wam techniki jakie ja stosuje na zarabianie na PL'u

Sposób 1:

1.Pobieramy fishbota ze strony kamermoda

2.Gdy pobraliśmy kopiujemy wszystko do folderu z metinem

3.Włączamy metka, logujemy się, kupujemy dużo robaków

4.Ustawiamy "delay" czyli opóźnienie

5.Czasy wędek :

+1 ----> 2850

+2 ----> 2800

+3 ----> 2750

+4 ----> 2650

+5 ---> 2650 lub 2900

+6 ----> 2650

+7 ----> 2650

+8 ----> 2600

+9 ----> 2600

Teraz ustawiamy że GM szepnie Przestaje łowić

I sprzedajemy po 300k-500k za sztukę

:)

Sposób numer 2.

Robimy postać 5-10 lvl

Wojo mental i all punkty skilli dajemy w silne

Robimy all eq na +5/+6

Idziemy do imha

Bijemy wilki/niedźwiedzie

Lub możemy ustawić bota

Sposób numer 3

Robimy postać 5-8 lvl

Wojo body/Sura wp

I idziemy w m1 na metki możemy dorobić się nawet sporej ilości pieniędzy

Sposób numer 4

Pobieramy jakiegoś exp bota i robimy postać 25/30 lvl wojo mental / body

Idziemy na ezoty i dropimy riby w ciągu godziny dropnie ok1-2 riby ulepszacie na+3/+4

i sprzedajecie za ok. 15-20kk

Sposób numer 5.

Z zarobionej kasy sposobami kupuj tanie szkaty bossów,

Bo może się poszczęsći i poleci bodzio, jakieś bronie na 75lvl

Dziś tak zarobiłem 15kk na tym sposobie

Dziękuje Dobranoc

Jeśli już było to sorka i proszę o zamknięcie

Dodam że ja z tego korzystam na serwer "Arkantnes"

Na innych nie wiem po ile co stoi

:D

#JebacSygnatury

Opublikowano

No nawet nie źle, ale to jest oszustwo. Co innego jakby tak się zarabiało po 20-50kk dziennie ale bez botów i hacków. To by było dobrze :)

sygnaturabg.png

Opublikowano

Fishbot to nie zarabianie, fishbot to złodziejstwo. Pozdro.

Sprawdź lepiej przed napisaniem takich głupich postów na jakim forum się znajdujesz głąbie.

Co do tematu - doceniam oczywiście to, że się starałeś, ale tematów z identycznymi poradami było już baardzo dużo. Moim zdaniem poradnik kiepski.

Opublikowano

No nawet nie źle, ale to jest oszustwo. Co innego jakby tak się zarabiało po 20-50kk dziennie ale bez botów i hacków. To by było dobrze :)

Fishbot to jest taka mała opcja. Możesz korzystać innych opcji. Ale i tak ty poświęcasz czas na łowienie

#JebacSygnatury

Opublikowano

Takie coś to po pierwsze już jest,a po drugie to tak jak powiedzieć psu,że ma sierść.Czyli coś całkiem oczywistego....

Moje tuty:

http://www.mpcforum.pl/topic/830804-tutjak-poprawnie-okreslic-typ-serwera/#entry6120446

http://www.mpcforum.pl/topic/831374-tutmapy-w-metin2/

http://www.mpcforum.pl/topic/830748-tutpoczatki-z-metin2-priv/#entry6120090

52691668000374257642.jpg

Opublikowano

Właśnie przez takie dzieci jak autor tematu normalni gracze odchodzą z gry.Nie umiesz grać bez hacków???

Jak dla mnie jesteś zerem,bo grasz na hackach.

Lika ci za do nie dam.

Naucz się grać normalnie,a jak nie umiesz to nie graj.

Opublikowano

Właśnie przez takie dzieci jak autor tematu normalni gracze odchodzą z gry.Nie umiesz grać bez hacków???

Lika ci za do nie dam.

Ohhhh Jezus Maria ?? To przez mnie ?? I ch*j mnie to ...

#JebacSygnatury

Opublikowano

Fishbot to nie zarabianie, fishbot to złodziejstwo. Pozdro.

Beka z typa

Tutek krótki ale dobry ;D+ leci

Opublikowano

Lika ci za do nie dam.

Kur*a człowieku, po co jesteś na tym forum ? Czy nie widzisz napisu - MPCforum - Cheaty, Boty, Bugi, Hacki do gier online ? Nie wiem, po co się tu rejestrowałeś.

A co do tutorialu, przydatne dla niektórych, na fishbocie można się naprawdę dużo dorobić :)

2rp9q8l.jpg

Opublikowano

Kur*a człowieku, po co jesteś na tym forum ? Czy nie widzisz napisu - MPCforum - Cheaty, Boty, Bugi, Hacki do gier online ? Nie wiem, po co się tu rejestrowałeś.

A co do tutorialu, przydatne dla niektórych, na fishbocie można się naprawdę dużo dorobić :)

Jestem na tym forum dla kilku rzeczy.

Nie wku*rwia mnie jak ktoś gra na chackach czasami,powiem inaczej jak swojej gry na nich nie opiera.A autor tematu swoje sposoby zarobku opiera na chackach.

Opublikowano

Nie ma co się denerwować panowie. To tylko forum, a spory nie dadzą żadnych rezultatów - kiedyś się przekonacie. W poradniku zabrakło najlepszego sposobu, czyli siedzenie na Metinach Zazdrości na 35 lv.

Opublikowano

Jestem na tym forum dla kilku rzeczy.

Nie wku*rwia mnie jak ktoś gra na chackach czasami,powiem inaczej jak swojej gry na nich nie opiera.A autor tematu swoje sposoby zarobku opiera na chackach.

Tak jak wyżej.. Forum jest głównie dla Cheaterów i innych takich ludzi.. Osobiście tego też nie lubię, ale jakoś się nie rzucam :) Poza tym... Sposoby nie są oparte na "hackach", równie dobrze możesz bez tego lecieć spędzając 5h przed kompem gdy ktoś inny ustawi bota i na tyle wyjdzie na dwór :)... Mówi się trudno.. Tego się nie zatrzyma ;D Zwyzywasz jednego od cheaterów, a drugi napisze temat o pobieraniu cheatów ;D

Zbieram like ;x

Opublikowano

Nie ma co się denerwować panowie. To tylko forum, a spory nie dadzą żadnych rezultatów - kiedyś się przekonacie. W poradniku zabrakło najlepszego sposobu, czyli siedzenie na Metinach Zazdrości na 35 lv.

Metiny zazdry są często oblegane i rzadko kiedy dzieje się tak,że zostajesz z nim sam na sam...Bodzie teraz potaniały,więc nie ma sensu kupować szkat,poza szkatą rippa i wyżej.Zapomniałeś o sposobie na besty.Jest to najbardziej opłacalny sposób,ze względu na drop wszystkich broni na 30lvl i częsty resp tego rodzaju mobów.

r03syq.png

Zapraszam Jinho.Moja postać:Woj Mental,Buszman lvl 70+.Historia na AlmantiaMT2:

Założenie konta-9.02.2013r 10:00 Ściągnięcie klienta-9.02.2013r. 11:00 Pierwszy wydropiony kostium-11.02.2013r. 13:36

Opublikowano

Metiny zazdry są często oblegane i rzadko kiedy dzieje się tak,że zostajesz z nim sam na sam...Bodzie teraz potaniały,więc nie ma sensu kupować szkat,poza szkatą rippa i wyżej.Zapomniałeś o sposobie na besty.Jest to najbardziej opłacalny sposób,ze względu na drop wszystkich broni na 30lvl i częsty resp tego rodzaju mobów.

Jeżeli wmówisz mi, że w trzech miastach na 4 kanałach wszystko jest ciągle wybijane to mogę Cię zgłosić za podawanie nieprawdziwych informacji. To jest razem 12 mapek, a na każdej spada po 8 Metinów Zazdrości, poza tym bronie ze średnimi można dropić przy okazji, gdyż na Bokjung i Yayang występują one blisko obok bestialskich bestii i generałów.

Opublikowano

Jeżeli wmówisz mi, że w trzech miastach na 4 kanałach wszystko jest ciągle wybijane to mogę Cię zgłosić za podawanie nieprawdziwych informacji. To jest razem 12 mapek, a na każdej spada po 8 Metinów Zazdrości, poza tym bronie ze średnimi można dropić przy okazji, gdyż na Bokjung i Yayang występują one blisko obok bestialskich bestii i generałów.

Tak,jest wszystko wybijane...Wątpię,że zniszczysz w 5 minut metina.W tym czasie na pewno jakiś silniejszy gracz przejedzie koło nas i zniszczy metina,pozbawiając nas dropu.Zgłosić mnie? Zastanów się co piszesz...

r03syq.png

Zapraszam Jinho.Moja postać:Woj Mental,Buszman lvl 70+.Historia na AlmantiaMT2:

Założenie konta-9.02.2013r 10:00 Ściągnięcie klienta-9.02.2013r. 11:00 Pierwszy wydropiony kostium-11.02.2013r. 13:36

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...