Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[TuT] Szybkie wyszukiwanie debili polaczków i ich blokada.

Kasha

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ten tut został stworzony dla osób które chcą uniknąć większości debili polaczków w swoich meczach poprzez ich zingorowanie.

1. Wejdz na polski stream IEM.

2. Napisz na chacie poprzez /me że rozdajesz rammusy i podaj swój nick i serwer.

3. Czekaj aż wszyscy debile z Polski dodadzą Cię do znajomych.

(czynność z punktu 2 powtarzaj co kilka minut)

4. Blokuj ich wszystkich!

01543603665525082194.jpg

Opublikowano

TEGO SIE NIE DA OMINĄĆ! ZAWSZE TRAFI SIĘ NOOB, JAK NIE POLAK TO TUREK/RUSEK, KTO INNY...

Zbieram Like ^^

Opublikowano

I co to wam daje ? Czujecie się lepsi od innych ? Bo za chuja nie rozumiem co daje wam zablokowanie kilku Polaków...

Kilkudziesięciu lub kilkuset :P

Serio, przez 20 minut naspamowalem i zablokowałem tyle osób ile normalnie bym przez całe życie nie zablokował :D

A to naprawdę dużo daje, ja nie lubie grać z polakami, nie idzie się z nimi dogadać, już prędziej się dogadasz z ruskiem

Opublikowano

@2xUp, tylko tyle, że polak będzie ciągle rzucał teksty "twoja stara", a rusek coś w stylu "То́лько друг. А зна́ешь, Пётр, что за́втра ра́но у́тром мы с Гри́шей е́дeм на да́чу? Хо́чешь с на́ми пое́хать? ". Więc prędzej się dogadasz z polakiem. ^^

Opublikowano

Naprawde dobry poradnik, po zablokowaniu ciebie juz nigdy nie bede mogl zobaczyc twojego zaproszenia. Uratowalo mi to zycie i moja kariere z league of legends. Jeszcze raz dzieki.

V2tsZWpPX19fZXV3X19fNTQ2X19fTlVMTF9fXzNfX18xMDBfX19Qb2xhbmQucG5nX19fNF9fXzNfX18wMDAwMDBfX19zb2xv.png
Opublikowano

A na czacie co 0,5 sekundy że ktoś oddaje skina do Rammusa, poza tym doda Cię max 100 osób a nie kilka tysięcy

Opublikowano

A na czacie co 0,5 sekundy że ktoś oddaje skina do Rammusa, poza tym doda Cię max 100 osób a nie kilka tysięcy

kilka debili mniej

Dzięki za twój nick noobie na 100% zablokuję cie w pierwszej kolejności

i tak mnie bys nie spotkal na soloq biedaku

za niskie elo gównie.

weź ty kurwa chłopcze wyjdź...

załosny dzieciak który nie potrafi się dogadać z nikim...

dokladnie, jestes tym polaczkiem (jednym slowem nikim) z którem nie idzie sie dogadac, a wiara w "darmowe skiny" tylko udowadniaja polaczkowate debilstwo.

zaloze sie ze byles jednym z tych ktory mnie dodal, mam nadzieje, kolejnego polaczka mniej.

Dziś ostatni dzień na blokowanie debili polaczków!

Zachęcam!

Opublikowano

haha :) ja nie żyje grą tak jak ty :) debilem to możesz być ty :) powinieneś dostać bana za swój debilizm..

btw nie oglądam iem i nie jestem nikim :) uważaj sobie na słowa gówniarzu ;)

Opublikowano

Dobry sposób, wypróbuję. Wolę z ruskimi gadać niż z polaczkami. Zawszę jak widzę polski nick w queue, a już tym bardziej jak jest to 'prokoks98' 'XXXWOJXXX' 'SUPER KOKSU' 'RZOŁNIERZ CIENIA' to od razu dodge'uje, a w ostateczności wychodzę. Polak = dodge bez jakiejkolwiek próby komunikacji i polecam to robić każdemu kto chce zdobyć trochę elo.

Opublikowano

i tak mnie bys nie spotkal na soloq biedaku

za niskie elo gównie.

faktycznie masz za niskie elo "gównie"

Gold Member

nvm

Opublikowano

faktycznie masz za niskie elo "gównie"

2 razy wyższe od twojego, gównie.

Opublikowano

Hm, ja tak napisze, bo brakuje mi przyjaciół, hah.

@top.

Niezłe, ale i tak to nie da rady, prawdziwe unskilledy, nie oglądają streamów, a tym bardziej IEM.

beznazwy3mg.png
Opublikowano

Autor jest, jak ci inni na youtube co wyłudzają konta, działa na podobnych zasadach oszukuję ich.

Ale skoro nie potrafisz sam wygrać, wycerować gry to pozdro ;] ja też miałem problem z wygrywaniem, ale kumpel dobil 30 wczoraj, we 2 zaczeliśmy grać, mamy dobre zgranie i wiesz co ? ten nasz duet wystarcza żeby wygrać rankeda.

Opublikowano

Autor jest, jak ci inni na youtube co wyłudzają konta, działa na podobnych zasadach oszukuję ich.

Ale skoro nie potrafisz sam wygrać, wycerować gry to pozdro ;] ja też miałem problem z wygrywaniem, ale kumpel dobil 30 wczoraj, we 2 zaczeliśmy grać, mamy dobre zgranie i wiesz co ? ten nasz duet wystarcza żeby wygrać rankeda.

WTF. o czym ty w ogóle gadasz koleś?

Przeczytałeś o czym jest temat ?

Gadasz o jakichś rankedach, a temat jest o tym, jak szybko pozbyć się noob graczy.

Gdzie stwierdzasz, że autor jest jak "ci na yt co wyłudzają konta" ?

Opublikowano

Up dałem przykład,

2. Napisz na chacie poprzez /me że rozdajesz rammusy i podaj swój nick i serwer.

a tak naprawdę nic nie dostaną ;] to działa na tej samej zasadzie (wchodzą, piszą czy co tam robią i tak nic nie dostaną) i czytałem temat.

Robienie ich w ch...

Gadam o Rankedach bo pewnie, się trafiają i go już to dręczy ;d

Opublikowano

Up dałem przykład,

a tak naprawdę nic nie dostaną ;] to działa na tej samej zasadzie (wchodzą, piszą czy co tam robią i tak nic nie dostaną) i czytałem temat.

Robienie ich w ch...

Gadam o Rankedach bo pewnie, się trafiają i go już to dręczy ;d

Bo o to chodzi żeby ich oszukiwać, dodajesz takiego do znajomych a później do ignorowanych, to chyba logiczne ?

Opublikowano

Logiczne ;] ale nie przepadam za oszustami, wiesz to nie blokuję ludzi i tak może cię z nimi połączyć więc TUT nie potrzebny

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...