Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Rozstrzygnięte][Rozstrzygnięte]Konkurs, a % cz.2

xDeStRuCtx

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Enzil, nie wiem jaki sens ma to co napisałeś.

Talony zostały odebrane ponieważ użytkownicy nie potrafili z nich korzystać. Spamowaliście i czuliście się bezkarni (ja mam talon, nie mogę dostać %... serio?).

Poprzednie talony (już wygrane) zostają, jednak jeżeli ktoś miał ponad -10% w talonach (jak nie spamisz to i tak Ci to zostanie na dłuuugo) to minimalizujemy talon do -10%.

Powód? Ponieważ ktoś z np. -115% mógł nadal spamować i być bezkarny przez długi czas.

W konkursach nikt nie każe Wam brać udziału, jest ich tyle na forum, że zdobycie rangi gold member / blue member to nie problem.

Talony nie zostaną przywrócone do możliwych wygranych. O ile jeszcze poradnik może być wykorzystany do ściągnięcia % nawet jeżeli był napisany przed warnem to konkursy nie będą dawać takiej możliwości.

Poradnik się przyda komuś nawet za 2 miesiące, konkurs zostanie zapomniany po 2 ... dniach?

Twoim zdaniem, MÓJ WYSIŁEK włożony w pracę konkursową jest gównem, bo ludzie zapominają o nim po 2 dniach, a wysiłek włożony w poradnik liczy się nieokresowo? BEZSENS. Czyli sugerujesz mi, że skoro mając procenty na -, mam spamować, aż wejdą mi na +, bo mogę? Czy nie brać udziału w konkursach, bo po chuj? : f

Opublikowano

Trzy, czemu spamer może dostać -%, a ja nie, choć wygrałem uczciwie?

Po części masz racje ale tak się składa że są tu ludzie z większa ranga niż ty i to oni decydują a ty śmiesz łamać ich zdanie

Global ma racje i nie dubluj już tematów bo sugestie do forum nie jest działem do twoich fochów od tych rzeczy jest pw

fighting0070.gif

2151571077.png

Sygna nr 2 i 3:

f51f61ce7c7db.jpg

1358683560-U261555.png

Sygnatura by SoiThe

Pomagam w działach "Problemy z grami" "Komputery" "BFP4F" "Tworzenie stron www"

Opublikowano

Po części masz racje ale tak się składa że są tu ludzie z większa ranga niż ty i to oni decydują a ty śmiesz łamać ich zdanie

Global ma racje i nie dubluj już tematów bo sugestie do forum nie jest działem do twoich fochów od tych rzeczy jest pw

spierdalaj. od tego są sugestie, żeby SUGEROWAĆ zmianę bezsensownego zakazu.

Opublikowano

spierdalaj. od tego są sugestie, żeby SUGEROWAĆ zmianę bezsensownego zakazu.

Stracisz mentora przez te bluzgi mentor powinien być przykładem do naśladowania a nie do bluzgania ;)

SĄ TU INNI KTÓRZY MAJĄ DUŻO WIĘCEJ ROZUMU NIŻ TY I TO ONI DECYDUJĄ

fighting0070.gif

2151571077.png

Sygna nr 2 i 3:

f51f61ce7c7db.jpg

1358683560-U261555.png

Sygnatura by SoiThe

Opublikowano

Nie odzywaj się bo od paru dni spamujesz i piszesz tylko, aby nabić posty - już dawno Twoje konto powinno zostać zablokowane.

I moim zdaniem nie powinny być usuwane talony. Ludzie jakoś je zdobywali, a teraz mają zostać odebrane ? Bezsens.

Opublikowano

Nie odzywaj się bo od paru dni spamujesz i piszesz tylko, aby nabić posty - już dawno Twoje konto powinno zostać zablokowane.

I moim zdaniem nie powinny być usuwane talony. Ludzie jakoś je zdobywali, a teraz mają zostać odebrane ? Bezsens.

Jakbym powina być zablokowana to by to zrobili a jak widać nie jestem wiec pozdro ? odrzucili cie na kida i mentora to się wyżywasz na innych ?

Tu decydują globale i administratorzy a nie wy ... tamten temat cls to po co dublujesz nowy ? skończ te duble

-Zgłoszenie idzie

fighting0070.gif

2151571077.png

Sygna nr 2 i 3:

f51f61ce7c7db.jpg

1358683560-U261555.png

Sygnatura by SoiThe

Opublikowano

@up

idź udawać dziewczynę gdzie indziej, chłopczynko.

@top

grzecznie sugeruję zmianę, nie narzucam nikomu niczego, staram się, aby ktoś z administracji przemyślał usunięcie talonów, a bynajmniej obmyślił zasady takiego działania.

Opublikowano

To nie jest double topic bo podwójny by był, gdyby w tym samym czasie założył dwa jednakowe tematy. A ten powstał, gdy pierwszy został zamknięty.

A więc nie próbuj być mądrzejsza niż piękniejsza ;]

Myślę, że na upartego w tych 478 postach napisanych w pięć dni znalazłbym minimum 20, które łamią regulamin, a więc proszę Ciebie ogarnij się i nie rzucaj jak dziecko z ADHD bo nie wyżywam się na wszystkich, nie wyżywam się na nikim.

Napisałem prawdę, a prawda w oczy kole, prawda?

@TOPIC Ja bym chciał zobaczyć co na ten temat mają do powiedzenia inni. Mało kto się wypowiada.

Opublikowano

@up

idź udawać dziewczynę gdzie indziej, chłopczynko.

@top

grzecznie sugeruję zmianę, nie narzucam nikomu niczego, staram się, aby ktoś z administracji przemyślał usunięcie talonów, a bynajmniej obmyślił zasady takiego działania.

Użytkownicy nie umieli korzystać z talonów

A to co do talonów to uważam ze słusznie zrobili

-Poszło pw do globala

Poszedł post do największych idiotyzmów

@UP jeśli ktoś tu ma adhd to tylko ty ja nie pisze offtopwych postów jak ty ... i nie wkurzam się bo mi nie dali mentora czy kida xD

\

fighting0070.gif

2151571077.png

Sygna nr 2 i 3:

f51f61ce7c7db.jpg

1358683560-U261555.png

Sygnatura by SoiThe

Opublikowano

Talony już zdobyte zostają, nowe nie będą przyznawane. Koniec.

Decyzja administracji mpcforum.pl jest nieodwołalna.

1364561328-U384748.png

sygna by b4rt4z

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...