Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] Szukam dzwięku

kacper-102

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

A to nei jest normalny dźwięk? Bo mi się wydaje, że tak nei jestem pewien bo od tygodnai w WoT nei grałem. Ale podoba mi się dźwięk silnika.

Opublikowano

A po co ci on ?

Klan W-I-R Rekrutuje !

Wymagamy co najmniej jednej IX ale dobrze by było jakby ktoś miał dyszke :) Mamy własny TS3 i świetną atmosferę . Więcej info na priv .

Opublikowano

Ten dźwięk to nie jest dżwięk nie przebicia się, tylko to jest dźwięk odrzutu lufy po strzale. Takiego dźwięku już NIGDY nie dostaniesz gdyż te dźwięki strzałów, odrzutu lufy, silników itp. działały aż do wprowadzenia wersji 0.8.0. Od tej wersji wprowadzili nowe dźwięki wystrzałów i stare siłą faktu nie działają (wiem, bo celowo zachowałem stare dźwięki strzałów, ponieważ wg. mnie lepsze były, próbowałem je wgrać na wersji 0.8.0 - nie działa i nie będzie działać) To tak jak byś miał kluczyki do mercedesa sprzed 30 lat, a potem chciał nimi otworzyć Mercedesa najnowszej klasy. Da sie?

9e5d547b6355b67b.jpg

Opublikowano

Ten dźwięk to nie jest dżwięk nie przebicia się, tylko to jest dźwięk odrzutu lufy po strzale. Takiego dźwięku już NIGDY nie dostaniesz gdyż te dźwięki strzałów, odrzutu lufy, silników itp. działały aż do wprowadzenia wersji 0.8.0. Od tej wersji wprowadzili nowe dźwięki wystrzałów i stare siłą faktu nie działają (wiem, bo celowo zachowałem stare dźwięki strzałów, ponieważ wg. mnie lepsze były, próbowałem je wgrać na wersji 0.8.0 - nie działa i nie będzie działać) To tak jak byś miał kluczyki do mercedesa sprzed 30 lat, a potem chciał nimi otworzyć Mercedesa najnowszej klasy. Da sie?

Dzwięk jeszcze działa to jest z poprzedniej wersji

http://www.youtube.com/watch?v=OU40Odcp8zk

tyle że niemoge sciągnąć tego potrzebne jest konto premium jak by ktoś mógł to ściągnąć i dać na inny link to było by fajnie.

Opublikowano

@up: spróbuj tym http://adf.ly/Hd626 . Pozdrawiam.

Jeśli masz jakieś pytania odnośnie WOTa chętnie na nie odpowiem :)

Gram w: Left 4 dead 2, World of Tanks, War Thunder,Tibia(Azura)

Napisz może coś razem pogramy:)
Pomogłem daj + :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...