Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[PROBLEM]Problem z xaa.pl

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam od kilku dni nie mogę wejść na żadną stronę która jest postawiona xaa.pl.Czym to jest spowodowane moi koledzy u siebie bez problemu mogą wejść proszę o pomoc używam Mozilli

Opublikowano

Może dlatego, że nic nie masz na serwerze ftp.

Wgraj jakąś treść i sprawdź czy cokolwiek Ci wyświetla.

Całkowicie nic nie wyświetla, czy pisze ''Not Found'' ?

1375884335-U390809.png

Blue Member

Opublikowano

Słuchaj wyskakuje mi gdy chce wejsc na strone takie cos:

http://scr.hu/0gpd/xxnm3

Ale teraz wam powiem co jest ciekawsze mam jeden komp z bratem i mozille mamy wspolna zainstalowana na jego profilu stronka dziala a na moim nie co jest grane ?

Ps.Mojemu bratu teraz też przestało działać :/

Proszę o pomoc to pilne

Ps2.Dodam że gdy wchodzę przez bramkę proxy to wszystko idealnie działa ale jak normalnie chce wejść no to niestety nie mogę

Ps3.Mam Windows 7

Ps4.Działa mi jedynie kiedy wchodzę przez bramkę proxy

Opublikowano

Korzystasz ze stałego połączenia internetu czy jest to może radiówka lub neostrada? Jeśli TP to możesz zresetować router co nada Ci nowy adres IP i wtedy powinno być OK. Jeśli masz stałe IP to znaczy, że strona zablokowała Cię, bo za dużo pakietów wysłałeś (np. atak DDoS, odświeżanie strony kilkanaście razy w jednym momencie).

Opublikowano

Wyczyść ciasteczka oraz wszystko inne, powinno pomóc.

Nie, ciasteczka tutaj nie są winne, bo to sprawa pakietów wysyłanych z jego komputera na daną stronę.

Opublikowano

OK ale jak przez bramke proxy wchodze to działa to wystarczy wtedy do nich napisać żeby mnie odblokowali czy jak :D??

Ps,Ze napisze do proserwer.pl?

Opublikowano

Nie wiem dokładnie jak działa Proserwer.pl, ale skontaktuj się z nimi poprzez support, a na pewno dostaniesz odpowiedź. Najpierw jednak spróbujmy tutaj rozwiązać ten problem. Ponawiam pytanie - od jakiego dostawcy masz internet i czy posiadasz stały adres IP?

Opublikowano

Spróbuj zrobić nowy profil Windowsowy i tam zobaczyć. Miałem kiedyś takie problemy, ale samo się naprawiło.

Potrzebujesz strony internetowej? Pisz śmiało, jestem do waszej dyspozycji. (Jedyna możliwość zapłaty to pieniądze (przelew, SMS, doładowanie), innej nie przyjmuje i nawet nie masz co pisać).

Opublikowano

W pliku hosts nic nie mam

Kiedy zrobilem nowy profil i na niego wszedlem bylo ok ale jak juz odswiezylem strone to to samo co na aktualnym profilu proszę o pomoc

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...