Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Stawianie serwera Tactical Ops

lolo1221

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema. Rozwiązałem już problemy z brakiem "internetu" w tej grze, że nie pokazywało mi serwerów i błąd z "Outdated OpenGL" pobierając jedną paczkę 2 plików którą podrzuciłem do gry i teraz działa. Chciałbym założyć profesjonalny serwer, na którym przyjemnie by się grało i grało na nim dużo graczy. Znalazłem na necie jakieś 2 paczki plików serwerowych i mam jedną wbudowaną już w grę. Niestety nie ma serwera na tej liście, a skonfigurowałem w tych plikach wszystko, co było na necie. Dodałem wyjątek w Nortonie i malwarebytes i też nie pokazuje się serwer na tej liście. W LAN pokazuje serwer, gdy uruchomie serwer wbudowany w grę, a na tamtych plikach nigdzie. W tamtych plikach (nie gry) w konsoli pokazuje poprawne załadowanie serwera do serwerów master0.gamespy.com itd. ALe się nie pokazuję. Proszę o pomoc ;)

Znasz mnie grałem na serwerach z nickiem lolo121. Jak nie wierzysz, daj serwer premium

48061.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...