Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Katarakta

dandzio

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemacie

Zapewne widzieliście co dziś jest w dotd i mam takie pytanie czy ta katarakta to reskin super szwajcara? Czy może jest lepsza? I jak się zprawdza to snieżne coś?

Opublikowano

To niby cudo to reskin s.szwajcara, a sniezarka reskin m.rkm maksa z bonusem spowalniania wroga.

93353141365207679707.png
by kml14

Cytat

I fight for peace, that's what I'm up here for.

- Patrick ,,PJ" James

Opublikowano

A jak myślicie kupić to? Czy możne poczekać na s.szwajcara bo na swoim gunerku mam tylko na daleki tystans rzeczy. No ale jak by nie było troche lans jest z tą bronią ;p A tak się zastanawiam czy może laser nub będzie bo nie grałem z tym.

Opublikowano

Nie kupuj, lepiej kupić Szwajcara/Plecodrapa zwykłego ( nie Super/Uber ) . Nieczym się nie różni od Super Szwajcara, tylko szansą na krytyka i wyglądem ( DMG takie samo ) . A Chłodnik/Snieżna Burza może zwalnia przeciwnika, ale da się to "wykluczyć", gdy Gunner użyje IEG . Wtedy spowolnienia nie ma. Zaoszczędzisz sporo :)

Masz problem w sprawie Battlefielda Heroes ??? Pisz na PW

Jeśli pomogłem, nie zapomnij dać LIKE

BFH Polska ;)

Opublikowano

Nie kupuj, lepiej kupić Szwajcara/Plecodrapa zwykłego ( nie Super/Uber ) . Nieczym się nie różni od Super Szwajcara, tylko szansą na krytyka i wyglądem ( DMG takie samo )

Przecież (Super/Uber) ma o 20 więcej amunicji od zwykłego, zapomniałeś wspomnieć :D

beztytuueyr.png

Pomogłem? Daj lajka :D

Opublikowano

Przecież (Super/Uber) ma o 20 więcej amunicji od zwykłego, zapomniałeś wspomnieć :D

20 amunicji więcej ??????? WTF ? Super Szwajcar ma więcej amunicji od zwykłego ??? Od kiedy ?? Chyba ci się coś pomyliło kolego :)

BFH Polska ;)

Opublikowano

Zwracam honor. Abyś się na mnie nie gniewał dam ci lajka :D

Nic nie szkodzi, każdy się może pomylić lub zapomnieć :D Też daje lajka za wyjątkową pomyłkę xD

BFH Polska ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...