Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[problem]COS NEI DZIALA

HajneKen23

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

siema wchodze na lol'a pisze mi ten czerwony napis undefined i zawsze mam tak rano później działa to cos od nich? dodam ze jak wchodze na ich stronke jakis wielki wykrzyknik mi sie pojawia ! :D

Opublikowano

Spróbuj po prostu napisać (Po włączeniu launchera) thereisnourflevel, to powinno zmienić status serwera na Available.

Opublikowano

Jeżeli jest napisane undefinied server to spróbuj tego

http://www.mpcforum.pl/topic/752121-tut-server-undefined-zaradzimy-na-to/

. Być może to wina Riotu, coś naprawiali i nie działał serwer przez chwilę. Jeżeli będziesz miał tak dość często, to spróbuj naprawy plików.

ezgif-com-effects.gif

Opublikowano

ja mam podobny problem tylko zo caly czas mam ze server jest niedostepny i nawet niemoge nacisnoc graj zeby wpisac tom komende

Pomoglem Daj +

Jezeli Niedasz Vader Do Ciebie Przyjdzie

Ciemna Strona Mocy Jest Zemnom

Opublikowano

Ale Ty nie masz wciskać graj, tylko wpisać obok tego przycisku, na tym niebieskim prostokącie. Ale skoro u Ciebie jest informacja, że serwer niedostępny, to loguj się kilka razy, aż trafisz.

ezgif-com-effects.gif

Opublikowano

umnie raz pisze ze niedostepny a raz pisze undified i jaki niebieski prostokont ten co zmienia sie region czy co ?? bo niebardzo wiem

Pomoglem Daj +

Opublikowano

naprawialem juz z 5razy i ni nie dziala i gdzie to wpisac ?? a i czy jak zrobie reinstal to bendzie dzialac ??

Pomoglem Daj +

Opublikowano

Tu jest wszystko.

http://www.mpcforum.pl/topic/752121-tut-server-undefined-zaradzimy-na-to/

ezgif-com-effects.gif

Opublikowano

Mnie niestety thereisnourflevel nie działa. Tzn działa ale nie mogę się zalogować. Nie działa mi również strona głowna. A co jest najśmieszniejsze to strona głowna nie działa mi rówiez na telefonie na wi fi. POMOCY

Opublikowano

Proncko wiem ze jestes no-brainem ale klikasz ikonke odpowiedzialna za dostep do LoLa na pulpicie.Po pojawieniu sie launchera wpisujesz to co koledzy pisza. Najzwyczajniej w swiecie.. To jakby "zdejmowanie blokady ktorej nie ma ".

http://www.lolking.net/summoner/eune/29743227#history

Profil sławnego Kaszy - Adolfa Hipstera. Zmienił nick bo był jednym z najsławniejszych BoLowców. Jak widać wszystkie gry to praktycznie APC. Pare dni nie ma BoLa i kaszce się troszku spadło ale dszelendszer będzie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...