Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Help]Bot Do Gry Przegladarkowej

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

postanowiłem napisać bota do gry gangsters*pl . Jednak nigdy nic nie robilem w php, i tutaj moja prosba do forumowiczów, czy moglby mi ktos troszke pomoc? jak bedzie trzeba to zaplace ;)

wzorowalem sie na tej stronie: gangstabot*za*pl, jedak jej zalozyciel troche pozmienial zrodla i nie da sie jej juz uzywac ;/

a wiec:

1 skrypt: wysylanie parametru post podczas walki. zawsze po walce, znika mi ramka z przyciskiem ;/

zrodla:

Opublikowano

To raczej nie są źródła tych skryptów, tylko odpowiedzi z serwera na ich uruchomienie. Jeśli myślisz o bocie, który, tak jak w tym przypadku działałby z poziomu przeglądarki, to zastanów się czy nie będzie wygodniej zrobić to w Java Script. Chodzi o takie rozwiązania, które często w grach www stosowane są z wtyczką GreaseMonkey. Na userscripts.org znajdziesz dużo przykładów, choćby do Traviana.

Jeśli jednak myślisz o całkiem niezależnym od Ciebie bocie, to poczytaj i popróbuj napisać skrypty php z użyciem bibliotek curl. Zacznij od takich rzeczy jak logowanie na stronie gry z obsługą ciasteczek. Przykład tutaj

http://www.trap17.com/index.php/automatic-login-curl_t38162.html

.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...