Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Broń do 56000 GP

Corodex

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Sprzedawać się nie opłaca, bo dostaniesz małą część wydanych pieniędzy.

A QBZ to dobra broń, tylko musisz nią pograć przez jakiś czas żeby ją opanować.

1398258449-U383457.png

Opublikowano

w końcu zobaczysz że kiedy zaczniesz Kupować ZP/RP to aż nie będziesz wiedział co zrobić z GP :D

NIE BĄDZ ŻYŁA DAJ DIAXXA !!!

(KLIKNI NA OBRAZEK)

HAHHAAHjp_xshxhsq.jpg

TROLOLO

Opublikowano

Jak już nazbierasz kasy znowu to polecam kupić AWM + deagle. Zarąbiście się tym zestawem gra. Możesz też kupić mp5/krissa, aby nabić range scouta

Opublikowano

zamiast kupic xm8 to sugerujesz sie jakims amatorem.. qbz to jeden z najgorszych wyborow jaki mogles podjac.

Właśnie jeden z najlepszych.

QBZ to jedna z najlepszych broni w grze, tylko trzeba się nią umieć obsługiwać.

1398258449-U383457.png

Opublikowano

@UP dobrze gada, sam posiadam AK i wymiata! Tylko musisz się nią nauczyć dobrze grać, bo ma duży rozrzut

Opublikowano

QBZ to wyższa szkoła jazdy, musisz sobie zobaczyć z jaką bronią najlepiej ci się gra, bo mi np. najlepiej z M4 sie gra, pomimo, że ogarniam wszystkie bronie ;)

Mówi gracz, który gra wszystkimi broniami i ze wszystkich potrafi zaYebać heada jak nikt inny : )

Jeśli chodzi o ak47 tak jak pisze @UP to się decydujesz nakurwiać ile się da albo spokojnie pocelować, ja tam nakurwiam z ak(jako jedyna bron do bezsensownego nakurwiania + AKSU) : D

@Edit:

AK ma duży rozrzut, wykorzystaj to. po 2-3 strzałach celuj dużo niżej niż chcesz trafić, ogarniesz z czasem i nie będziesz musiał stopować żeby trafić, wiem coś o tym .

Opublikowano

Możesz też strzelać pojedyńczymi strzałami ( tzn. klikając pulsacyjnie na LPM , bo AK ma dużą siłe ( tzn. dużo hp zabiera ).

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...