Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Tibia auto

kubaskak

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

No więc tak... zastosowałem się do poradnika by odpalił mi tibia auto, ale gdy wszystko zrobiłem zgodnie z wskazówkami, gdy próbuję zalogować się na otsa wyskakuje komunikat że mam za starą tibie, co robić? Tu macie poradnik

"1.Instalujemy Pythona (2.4 lub jakiś inny. Pythona wklejamy do C:/Windows i do Windows32)

2.Instalujemy Tibie obojętnie gdzie (chyba ze mamy już zainstalowaną)

3.Instalujemy TibiaAuto obojętnie gdzie tylko dokładnie podajcie folder w którym zainstalowana jest Tibia.

Następnie...

Włączamy Tibie > logujemy postać > włączamy Tibia Auto.exe > wybieramy tą postać i jeżeli pojawia się błąd to raczej jest dobrze.

aby temu zapobiec otwieramy folder z tibią klikamy prawym na Tibia.exe > Właściwości > Zgodność

Mamy tam Tryb zgodności:

Zaznaczamy uruchom ten program w trybie zgodności z:

tu wybieramy: System Windows XP (z dodatkiem Service Pack...)

Dalej mamy ustawienia: tutaj nic nie musimy zmieniać

Następnie: Poziom Uprawnień

ZAZNACZ: Uruchom ten program jako administrator

Zastosuj > OK

teraz do folderu z tibia auto > prawym przyciskiem na Tibia Auto.exe > Właściwości > Zgodność > i dokładnie tak samo jak z Tibia.exe

Logujemy postać > wybieramy ją w Tibia Auto > generujemy code > i cieszymy się działającym botem "

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...